In Verkoop
31 Woningen
4 - 4 Kamers
237 - 4 m2
Appartementengebouw De Kroon maakt het Ebbingekwartier compleet!

Indrukwekkend, knus en gezellig. Het Ebbingekwartier, direct naast het historisch centrum van Groningen, leeft en bruist. Het eerste wat opvalt in de nieuwe woonwijk is de bijzondere architectuur. Maar ook de markante aanwezigheid van historische bouwwerken. Er is veel fietsverkeer, maar in de sfeervolle straatjes en hofjes van het Ebbingekwartier is geen auto te bekennen.

Verrassend royaal wonen in Groningen stad.
Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. De allerlaatste fase van projectontwikkelaar VanWonen. Dat betekent ook een laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen.

De Kroon betekent wonen in de stad, met alle voorzieningen binnen handbereik. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. De architectuur van het gebouw refereert naar de industriële complexen zoals die ooit op het CiBoGa terrein stonden.

Uw auto parkeert u in de onderliggende Boterdiepgarage, te bereiken met de bewonerslift. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over Groningen. Hoe hoger u zit, hoe verder het zicht. 

In De Kroon is nog 1 penthouse beschikbaar. Waar vindt u een luxe vijfkamerappartement in het centrum van Groningen met een woonoppervlakte van circa 237 m2. De Kroon biedt u deze unieke woonbeleving. Een twee verdiepingen penthouse (met inpandige lift)  waar al uw woonwensen werkelijkheid worden. Dit bijzonder ruime, luxe appartement is verdeeld over 2 verdiepingen en gelegen op de bovenste twee verdiepingen (8e en 9e verdieping) van het appartementencomplex De Kroon. Het appartement ziet weids uit over Groningen, hoe ver u maar kunt kijken!

 

Contact

Marjolein Jongerius
Marjolein Jongerius

Verkoopmanager
nieuwbouw@pandomo.nl

WhatsApp


Downloads

Ik wil graag een optie!

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie