In Verkoop
78 Woningen
2 - 2 Kamers
70 - 2 m2

VERHUUR GESTART
Prognose oplevering: eind Q1 2022

Het project ENERGIEK aan de Boumaboulevard in Groningen zijn twee woongebouwen met onderin de plint een kantoorfunctie. De gebouwen zijn identiek van elkaar. Tussen de gebouwen ligt een (semi-openbaar) binnengebied. De gebouwen zijn onder maaiveld met elkaar verbonden door de gemeenschappelijke parkeergarage.
De appartementen van 70, 85 en 90 m2 GBO liggen op de 2e en hoger gelegen verdiepingen.

Alle woningen hebben twee slaapkamers, een moderne badkamer en een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur. De appartementen zijn voorzien van een inpandige berging en hebben riante buitenruimtes (8 tot bijna 16 m²).

Er zijn 60 parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging voor 140 fietsen.

Project ENERGIEK ligt aan de Boumaboulevard, de centrale ader van Europapark. Deze buurt wordt nu ontwikkeld naar een gemengd gebied met wonen, werken, onderwijs en recreatie. Deze functiemenging maakt het gebied tot een van de meest aantrekkelijke gebieden van de stad Groningen. De ligging van de wijk is gunstig: aan de geliefde zuidkant van de stad, nabij de uitvalswegen, op 10 minuten fietsen van het stadscentrum en vanaf NS-station Europapark ben je in 2 minuten op Groningen CS.

Contact

Remco Molenaar
Remco Molenaar

R.molenaar@pandomo.nl

WhatsApp


Bekijk de projectwebsite Downloads

Ik wil graag een optie!

Aanbod

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verhuur
  5. Verhuurd

Locatie