Uitverkocht
33 Woningen
Vanaf 133 m2

36 Laanwoningen met een eigen karakter in de nieuwste wijk van Meerstad, De Zeilen. Het project Driemaster omvat 14 hoekwoningen, 20 tussenwoningen en 2 halfvrijstaande woningen.

Driemaster: kies jouw stijl
In welke woning van Driemaster ziet u zichzelf al wonen? Een rijwoning met een hoge kap (type Fokkemast) of een plat dak (type Kruismast) of een halfvrijstaande woning met een plat dak (type Grote Mast)? In project Driemaster kiest u de ontwerpstijl die bij u past. Over het ontwerp van de 36 laanwoningen is goed nagedacht. Uitgangspunt was om elke woning zoveel mogelijk een eigen karakter te geven. Vandaar de afwisseling van kapvormen en metselwerktinten in de – verspringende – gevels. Wat ze allemaal gemeen hebben is veel leefruimte in en om de woning. Dankzij grote ramen geniet u van natuurlijke lichtinval. Alle woningen van project Driemaster beschikken over grote vensters met diepliggende kozijnen of Franse balkons.
De stijlvolle woningen van Driemaster liggen straks in de bocht van de voorname Vossenburglaan, daar waar deze op zijn breedst en groenst is. De architectuur is robuust, met verspringende voorgevels en een mix van hoge puntdaken en platte daken. Elke woning heeft een individueel karakter, met volop privacy, en lijkt apart ontworpen.

Veel leefruimte
De woningen beschikken over verrassend veel leefruimte dankzij een breedte van 6 meter. De toepassing van een hoge kapvorm (type Fokkemast) of plat dak (type Kruismast) draagt daar verder aan bij. Alle woningen beschikken standaard over drie slaapkamers op de verdieping en een vrij indeelbare tweede verdieping met ruimte voor nog eens twee slaapkamers. De halfvrijstaande woningen (type Grote Mast) hebben daarnaast op de begane grond een aanbouw in de vorm van een study; ideaal voor thuiswerken.
In het oog springt de veelheid aan ambachtelijke details. De kleuraccenten van het metselwerk variëren van bruin voor de hoekwoningen en tussenwoningen tot grijzig voor de tussenwoningen en halfvrijstaande woningen. Voor een mooi accent zorgen de koppen in het metselwerk die een paar centimeter uitsteken. Het zorgt voor diepteverschil en een mooie schaduwwerking. De dakranden en afdekkers zijn van duurzaam zink.

Veel groen
Inbegrepen is een compleet groenplan met hagen en hedera-gevelgroen zoals op de impressie weergegeven. Alle Driemaster-woningen beschikken over diepe tuinen op de zonzijde. De hoek- en rijwoningen hebben aan de achterzijde dubbele parkeervakken voorzien van grastegels en een berging gecombineerd met een pergola. De twee-onder-een-kapwoningen beschikken aan de voorzijde over parkeervakken op eigen terrein.

DE WONINGEN
Type Fokkemast
Vijftien woningen (zes hoek- en negen tussenwoningen) met dwarskap verdeeld over drie bouwblokken van ca. 135 m² woonoppervlak op een kavel van ca. 184 tot 264 m² en tuin op zuid of west. De woningen hebben een grote living van ca. 39 m². Uitbreiding van de begane grond is mogelijk met 1.20 of 2.40 meter. In de woning is ruimte voor vijf slaapkamers. Verder is de woning gasloos en voorzien van luchtwaterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. In de diepe tuinen staat een berging en parkeren is mogelijk op eigen terrein aan de achterzijde van de woning.
Type Fokkemast (tussenwoning): bouwnummers 7, 15, 16, 17, 18, 28, 29, 30 en 31.
Type Fokkemast (hoekwoning): bouwnummers 6, 8, 14, 19, 27 en 32.

Type Kruismast
Negentien woningen (acht hoek- en elf tussenwoningen) met plat dak verdeeld over vier bouwblokken van ca. 133 m² woonoppervlak op een kavel van ca. 184 tot 312 m² en tuin op zuid of west. De woningen hebben een grote living van ca. 39 m². Uitbreiding van de begane grond is mogelijk met 1.20 of 2.40 meter. In de woning is ruimte voor vijf slaapkamers. Verder is de woning gasloos en voorzien van luchtwaterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. In de diepe tuinen staat een berging en parkeren is mogelijk op eigen terrein aan de achterzijde van de woning. Extra optie: dakterras aan de voor- of achterzijde.
Type Kruismast (tussenwoning): bouwnummers 2, 3, 4, 10, 11, 12, 21, 22, 23, 34 en 35.
Type Kruismast (hoekwoning): bouwnummers 1, 5, 9, 13, 20, 24, 33 en 36.

Type Grote Mast
Twee halfvrijstaande woningen met een plat dak, entree in de zijgevel, een woonoppervlak van ca. 158 m² woonoppervlak op een kavel van ca. 354 tot 375 m² met een tuin op zuidwesten. De woningen hebben een grote living van ca. 46 m². Standaard is de woning verlengd met 1.20 meter over de begane grond en eerste verdieping. De woningen hebben een aangebouwde werk- of speelruimte op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer, separaat toilet en een royale was- en bergruimte. Op de tweede verdieping bevindt zich een vrij indeelbare ruimte van circa 22 m². Verder is de woning gasloos en voorzien van luchtwaterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Optioneel kunt u kiezen voor een dakterras op de tweede verdieping, gespiegeld met het eventuele dakterras van de buren. In de diepe tuinen staat een berging, parkeren is mogelijk op eigen terrein aan de voorzijde van de woning.
Bouwnummers 25 en 26.

De Zeilen: waterrijk en groen
De Zeilen wordt een echte waterwijk. Project Driemaster ligt niet direct aan het water, maar biedt wel mooie doorkijkjes naar het Woldmeer. Bovenlangs stroomt het Slochterdiep dat De Zeilen verbindt met het bestaande natuurlandschap. Behalve waterrijk wordt De Zeilen ook heel groen. Denk daarbij aan boomrijke lanen en talrijke groene openbare ruimtes. Hierdoor is De Zeilen straks de ideale woonomgeving voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Maar ook voor wie houdt van rust, natuur en waterrecreatie.

Stad en voorzieningen dichtbij
Je woont straks in De Zeilen comfortabel met scholen, kinderopvang, gezondheidscentrum, winkels en horecavoorzieningen met terras in de buurt. Vlakbij is een bushalte, vanwaar zes keer per uur bussen via het UMCG naar het Hoofdstation van Groningen rijden. Met de fiets ben je in ongeveer een half uur in het centrum. Met de auto is het maar een kwartiertje rijden. Daarnaast is de Zeilen natuurlijk de ideale uitvalsbasis voor eindeloze wandelingen en fietstochten. En voor waterrecreatie zoals pleziervaren, kajakken en zwemmen.

Vragen en inlichtingen
Heeft u nog vragen over de procedure, de planning of de verkoopdocumentatie? Dan staan wij graag voor u klaar! U kunt ons bereiken via nieuwbouw@pandomo.nl, telefoonnummer 050-8533733. Mocht u toch liever een afspraak willen maken met onze nieuwbouwspecialist, financieel adviseur óf onze verkoopmakelaar kunt u contact met ons opnemen. Adviesgesprekken zijn vrijblijvend en kosteloos. Wij denken graag met u mee om passende afspraken te maken.

Kijk voor meer informatie op: www.wonenindriemaster.nl

Contact

WhatsApp


Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie