Uitverkocht
Vanaf 89 m2

De bouw van het project Merckt (aan de Grote Markt) is gestart!
Merckt is magnifiek wonen in het hart van de stad. Historisch, levendig en buitengewoon mooi!
Pakt u deze, ALLER LAATSTE, unieke kans?

Stelt u zich dat eens voor: u woont pal aan de Grote Markt, omringd door indrukwekkende historie én bruisende levendigheid. Eenmaal binnen ervaart u alle rust, privacy en een hoog comfort. Een kwestie van nu of nooit.

Merckt biedt een unieke woon- en horecaplek aan de Grote Markt; de huiskamer van Groningen. Merckt draagt bij aan de diversiteit van Groningen en biedt ruimte aan 18 appartementen met schitterende buitenruimtes en een hoog afwerkingsniveau. Het heeft allure, comfort en ongekende buitenruimtes mét uitzicht. De look en feel is adembenemend, de indeling uiterst gevarieerd, de entree vernieuwend.

Op de begane grond komt een nieuw concept: de Foodmerckt. U waant zich in Zuid Europese sferen in Madrid of Barcelona. De rooftop bar heeft een heerlijk all-season dakterras met fantastisch uitzicht over de stad. In de winter gaat het cabriodak dicht en geniet u van een prettig binnenklimaat.

De 18 luxe appartementen in Merckt zijn bijna uitverkocht. Er is nog maar één appartement beschikbaar:

TYPE: Grote Markt bouwnummer 1.01 (Magnifiek, NIEUW TYPE)

Dit prachtige hoekappartement is uniek in zijn soort. Gelegen op de verhoogde 1e etage, boven de hoge bogen van de foodmarkt, uitkijkend over de Grote Markt. Zeer licht door de grote en buitengewoon fraaie raampartijen.

Indeling:
Royale entree/hal (ca. 19 m²), berging van ca. 8 m², hoofdslaapkamer van ca. 21 m² en 2e slaapkamer van ca. 10 m², luxe en complete badkamer van ca. 10 m².
De lichte woonkamer met open keuken is ca. 67 m² en geeft toegang tot een royale balkon van ca. 14 m². Hier kunt u genieten van de Grote Markt en het zicht op het monumentale Stadhuis. Met een rustig wijntje in de avondzon of met volle teugen de reuring meebeleven, u bepaalt het zelf. En wilt u absolute rust, dan trekt u zich gewoon terug. Binnen is het heerlijk stil en comfortabel.
In de kelder is een eigen fietsen berging van 5 m².
Totaal oppervlakte: 152 m².
Prijs: € 749.000,- v.o.n.

Alle appartementen zijn verkocht en het project is opgeleverd.

Contact

WhatsApp


Bekijk de projectwebsite Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie