Uitverkocht
Vanaf 97 m2

Wonen op Haarkes Stee is de perfecte combinatie van landelijk wonen vlakbij de stad. Haarkes Stee ademt ruimtelijkheid en is een moderne variant op het Gronings Erf. Het dorpse karakter zorgt ervoor dat u zich hier meteen thuis voelt. Haarkes Stee wordt gekenmerkt door een grote variatie van woningtypes en gevelbeelden. Alle woningen hebben een knipoog naar het Gronings Erf wat zo herkenbaar is voor Harkstede en de regio. U mag stellen dat de architectuur binnen Haarkes Stee tot in detail is uitgewerkt!

Bij wonen op Haarkes Stee gaat uw woongenot verder dan uw eigen kavel. Naast uw eigen tuin kunt u ook samen met de buren heerlijk genieten van de siertuin, plein en groen rondom het erf dat al is ingericht en beplant als uw huis is opgeleverd. Wonen, werken en ontspannen op het gezamenlijk erf geeft u onbeperkte vrijheid en bewegingsruimte, en dat maakt dat u zich meteen thuis voelt. De kwaliteiten van landelijk wonen, genoeg om te beleven!

Wij bieden u in Haarkes Stee een compleet gasloze installatie. Dit wil zeggen dat iedere woning wordt uitgevoerd met een ventilatiewarmtepomp, welke de basis vormt voor de verwarming. Naast de ventilatiewarmtepomp wordt een boilervat geplaatst voor warm water en zorgt ervoor dat u altijd met lekker warm water kan douchen. De verdieping wordt voorzien van elektrische radiatoren, die per individuele ruimte te bedienen zijn. Door de opgewekte energie van de zonnepanelen op het dak wordt een gedeelte van de energie die nodig is voor de gasloze installatie gereduceerd. Een mooie besparing op uw energierekening!

Daarnaast zijn alle woningen in Haarkes Stee aardbevingsbestendig uitgevoerd en voldoen aan de Nederlandse Praktijkrichtlijn 9998. Dit houdt in dat het ontwerp volledig is getoetst op aardbevingsbestendigheid bij bevingen als gevolg van gaswinning.

De 18 woningen op Haarkes Stee zijn verdeeld in vier woningtypes: ‘Aan het Lint’, ‘Het Voorhuis’, ‘Aan het Erf’ en ‘Achter de Linden’.

TYPE ‘AAN HET LINT’
Nog voordat u Haarkes Stee betreedt ziet u aan het lint, de Hoofdweg van Harkstede, twee stijlvolle halfvrijstaande woningen. De woningen zijn afgestemd op het straatbeeld maar door het eigenwijze ontwerp zijn ze opvallend. Binnen Haarkes Stee beschikken de woningen Aan het Lint over de ruimste kavels. De woningen staan iets verder van de Hoofdweg en hebben een diepe achtertuin. Onderscheidend is de gedetailleerde entree met bijzondere metselwerkdetails en de eigen oprit die bereikbaar is vanaf de Hoofdweg.

INDELING:
De woningen kenmerken zich door een riante tuingerichte woonkamer met trapkast en biedt voldoende ruimte voor een hoekkeuken aan de straatzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Daar is voldoende ruimte voor een extra slaap- en/of werkkamer.

TYPE ‘HET VOORHUIS’
Haarkes Stee dankt haar majestueuze uitstraling aan Het Voorhuis. De ivoorwitte oud Hollandse kozijnen en de grijsgroene ramen geven Het Voorhuis de moderne allure van het Groningse Voorhuis. Het Voorhuis dient als entree van Haarkes Stee en zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Ritmiek, materiaalkeuze en de juiste verhouding in details zijn ingezet om een historische sfeer op te roepen binnen een hedendaags ontwerp.

INDELING:
De twee woningen in Het Voorhuis kenmerken zich door een riante woonkamer aan de voorzijde met een ruime eethoek aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers (waarbij de master bedroom uitgevoerd wordt met een Frans balkon), een badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping. Daar is voldoende ruimte voor een extra slaap- en/of werkkamer.

TYPE ‘AAN HET ERF’
Wanneer u het Erf van Haarkes Stee betreedt, rijdt u aan op de prachtige staldeuren van de hoekwoning Aan het Erf. De fraai gedetailleerde ramen in de voorgevel en de materialisering geven de woningen aan het erf een eigen karakter.

INDELING:
De woningen Aan het Erf worden gekenmerkt door een diepe tuingerichte woonkamer. De keuken kijkt uit het gemoedelijke Groningse Erf. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer en vaste trap naar zolder. Op de tweede verdieping is voldoende ruimte voor een extra slaap- en/of werkkamer.

TYPE ‘ACHTER DE LINDEN’
Op Haarkes Stee wordt u op het Groningse Erf omringd door de prachtige groene Leilindes. De woningen Achter de Linden zijn geheel opgetrokken met antraciet houten delen en hebben hierdoor een sfeervolle moderne uitstraling. Deze woningen hebben aan de voorzijde prachtige draaibare vensterluiken die bescherming geven tegen de zon. De materialisering, waaronder de vensterluiken, geven de woningen een prominente uitstraling op het Groningse Erf.

INDELING:
De woningen Achter de Linden hebben een tuingerichte woonkamer met een ruime eethoek uitkijkend op het Groningse Erf. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Daar is voldoende ruimte voor een extra slaap- en/of werkkamer.

HARKSTEDE
Harkstede ligt slechts 10 km van de stad Groningen. Vanuit Harkstede fietst u in ongeveer een half uurtje naar het bruisende stadscentrum van Groningen, met de auto bent u er binnen een kwartier. Ook voor andere richtingen bent u met de A7 in de buurt snel op weg. Het vervoer met de bus is prima geregeld. Zo bent u in een half uur in de stad Groningen. Harkstede heeft alle voorzieningen op steenworp afstand. In het centrum vindt u een modern dorpswinkelcentrum met supermarken, winkels, zorg, basisscholen, een bibliotheek en restaurants. Aan de oostzijde van het dorp ligt een sportveldencomplex en aan de westzijde het Grunostrand met een waterski- en wakeboardbaan.
Voor rust ruimte en natuur zit je ook goed in Harkstede. Aan de rand van het dorp liggen de Borgmeren. Hier kun je genieten van de prachtige uitzichten, een hengeltje uitwerpen of een duik nemen in het water op een mooie zomerse dag.

Alle woningen zijn verkocht en inmiddels opgeleverd.

Contact

WhatsApp


Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie