Uitverkocht
Vanaf 120 m2

IJsbaanlocatie, laatste fase!

UITVERKOCHT!!

Op de voormalige IJsbaanlocatie gaat VDM Woningen nog eens 4 halfvrijstaande woningen met garage realiseren in deze 3e fase. De woningen hebben allemaal een uitstraling die verwijst naar de Scandinavische architectuur.
In het hart van de wijk verrijzen in totaal 14 compacte halfvrijstaande woningen die een uniek en uitdagend karakter hebben gekregen.

De indeling van de woning is dusdanig ontworpen dat gekozen kan worden tussen straat- of tuingericht wonen zonder dat dit afbreuk doet aan het gevelbeeld. De bouw van de eerste 10 woningen uit fase 1 en 2 is inmiddels gestart.
De woningen uit fase 3 zijn zeer comfortabel, energiezuinig en gasloos. De woningen staan op royale zonnige kavels (achtertuin gelegen op het zuiden) met een kaveloppervlakte van 306 m².

INDELING:
Begane grond:
Zij-entree, ruime hal, toilet en trapopgang; U-vormige woonkamer met open keuken, keuze uit straatgericht of tuingericht wonen en met veel lichtinval.

1e verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers van resp. ca. 11,1m², 9,6m² en 7,8m²; royale badkamer van 6,6m².

2e verdieping:
Via vaste trap een royale zolder etage met technische (was-/stook-/berg)ruimte, optioneel in te delen met extra slaapkamer(s) en/of bergruimte.

Tuin:
Royale en zonnige achtertuin met vrijstaande garage.

LOCATIE:
Sappemeer is een dorp in de gemeente Midden-Groningen. Het dorp is gelegen aan de A7, het Winschoterdiep en aan de spoorwegverbinding tussen Groningen naar Bad-Nieuweschans en Groningen naar Veendam.

Het dorp is door zijn goede ontsluitingen een forensendorp bij uitstek. Rondom Sappemeer bevinden zich diverse natuurgebieden waaronder het Zuidlaardermeer. Met ruim 600 hectare aan water is dit het grootste natuurlijke meer in de provincie Groningen. Liefhebbers van surfen, varen, vissen, zeilen en zwemmen komen hier ruimschoots aan hun trekken.

Naast de grote hoeveelheid aan water zijn er in de omgeving ook diverse wandel-, ruiterpaden en een mountainbikeroute. Het dorp Sappemeer is daarnaast van alle gemakken voorzien. Zo liggen er verspreidt in de gemeente diverse winkelcentra en supermarkten, ook zijn er voldoende sportverenigingen en diverse scholen.

Contact

WhatsApp


Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie