Uitverkocht
Vanaf 120 m2

Nijstad - Wonen in hartje Vries

Op het voormalige terrein van de Ontmoetingskerk, aan de Nijstad - een nieuwe straat in het hart van Vries - worden zes twee-onder-één-kapwoningen en vier vrijstaande woningen met een ruime tuin gerealiseerd. De woningen krijgen veel karakter en uitstraling, zijn luxe, ruim en licht.

Ontdek de veelzijdigheid van Vries.
Het plan Nijstad is een kleinschalig maar ruim opgezet plan in het centrum van Vries. Vries is een rustig dorp met landelijk karakter in een bosrijke omgeving, ruime voorzieningen en sportmogelijkheden. Ook scholen zijn dichtbij. Door de centrale ligging zijn de steden Groningen en Assen uitstekend bereikbaar! Via de ontsluiting A28 bent u in binnen 20 minuten in het bruisende centrum van de stad. Kortom: heerlijk wonen in een rustige en groene omgeving met de bedrijvigheid om de hoek!

DE ALLERLAATSTE VRIJSTAANDE WONING (Adres Nijstad 4, Bouwnummer 9)

Begane grond: zij-entree, royale hal, toilet, trapopgang, berg-/voorraadkast, een zeer royale woonkamer met open keuken van ruim 60m²! De living is over de volle breedte en de vier maal openslaande deuren zorgen voor een optimale relatie tussen binnen en buiten. De woning is standaard vergroot en ingedeeld met 2e badkamer (casco) op de begane grond en een slaapkamer is eenvoudig te realiseren. Het vernieuwde ontwerp geeft de woning veel meer ruimte en licht!
De woning heeft een eigen oprit, een vrijstaande schuur en zonnige voor- en/of achtertuin (op het westen).

Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers van ca. 16,6m², 12,7m² en 9,5m², een separaat toilet, een bergruimte/was- en stookruimte en een ruime en complete badkamer.
De 2e verdieping is bereikbaar via de vaste trap en heeft verrassend veel stahoogte. Deze verdieping biedt de mogelijkheid voor extra slaapkamer, werk- en/of bergruimte.

Alle woningen zijn verkocht en in aanbouw, oplevering is zomer 2021.

Contact

WhatsApp


Bekijk de projectwebsite Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie