Uitverkocht
Vanaf 132 m2

Wonen aan het Woldmeer:
24 nieuwbouwwoningen op een heerlijk plekje aan het water. Dit is helemaal jouw plekje! Hier woon je pal aan het Woldmeer in een prachtige en groene omgeving waar water de boventoon voert. Een heerlijke plek voor kinderen om op te groeien, buiten te spelen en volop te genieten. Ruime, energiezuinige en gasloze woningen met een moderne, strakke architectuur. De woningen staan in de nieuwe wijk Tersluis; het gezellige en kindvriendelijke nieuwste stukje van Meerstad.

Je hebt keuze uit 24 lichte en ruime tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen zijn allemaal extra breed, variërend van 5,7 m voor de tussenwoning tot 6,3 m voor de halfvrijstaande en vrijstaande woningen. Ze zijn zeer energiezuinig, uitgerust met een luchtwarmtepomp systeem voor comfortabele en duurzame verwarming en voorzien van zonnepanelen. Ook fijn; de woningen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Natuurlijk zijn de woningen volledig gasloos: klaar voor de toekomst dus.

Tussen- en hoekwoningen (11 stuks):
Schitterend uitzicht over het Woldmeer vanuit jouw comfortabele hoek- of tussenwoning? Deze tussenwoningen zijn 5,7 m breed, de hoekwoningen zijn 6,0 m breed en allen hebben ze een moderne architectuur en kenmerken zich door veel lichtinval dankzij grote raampartijen.

Je hebt keuze uit 4 hoekwoningen en 7 tussenwoningen. De hoekwoningen hebben een extra brede keuken en woonkamer en een standaard uitbouw van 1,80 m op de begane grond. Opvallend: de woningen kennen dezelfde u-vormige opzet als een halfvrijstaande woning. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De master bedroom strekt zich uit over de volle breedte van het huis. Zo is er genoeg ruimte om bijvoorbeeld een inloopkast te creëren. Veel ramen op de eerste verdieping lopen door tot op de vloer. Hierdoor geniet je van mooie vergezichten.

Bij de tussenwoningen heb je de keuze tussen een langskap of een dwarskap. Alle tussenwoningen hebben een berging en parkeerruimte voor 2 auto’s. Beide woningtypen hebben ruime openslaande tuindeuren, wat voor veel licht in huis en een wijds uitzicht naar buiten zorgt. De woningen met een dwarskap zijn op elke woonlaag 60 cm langer aan de voorzijde, waardoor het gevelaanzicht verspringt. Op zolder heb je bij die woningen bovendien extra veel ruimte door de dakopbouw. Enkele woningen met een langskap beschikken over een dakkapel voor extra ruimte op de eerste verdieping.

Je hebt keuze uit 4 hoekwoningen en 7 tussenwoningen. De hoekwoningen hebben een extra brede keuken en woonkamer en een standaard uitbouw van 1,80 m op de begane grond. Opvallend: de woningen kennen dezelfde u-vormige opzet als een halfvrijstaande woning. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De master bedroom strekt zich uit over de volle breedte van het huis. Zo is er genoeg ruimte om bijvoorbeeld een inloopkast te creëren. Veel ramen op de eerste verdieping lopen door tot op de vloer. Hierdoor geniet je van mooie vergezichten.

Halfvrijstaande woningen (8 stuks):
Ruim wonen aan het water? Dan is de halfvrijstaande woning aan het Woldmeer precies wat je zoekt. Deze woningen zijn energiezuinig, maar liefst 6,3 m breed én worden inclusief sanitair en tegelwerk opgeleverd.

Wonen aan de waterzijde en koken met uitzicht op je tuin? De halfvrijstaande woningen lenen zich hier uitstekend voor. Bijzonder: de entree bevindt zich aan de zijkant van het huis. Openslaande tuindeuren en grote ramen zorgen voor veel licht in de woning. Diverse woningen worden standaard opgeleverd met een erker in de woonkamer. Je hebt keuze uit halfvrijstaande woningen met langskap of een dwarskap. De woningen kenmerken zich door een bijzonder en moderne architectuurstijl. Uitgesproken bakstenen gevels, reliëf in het metselwerk en subtiele, dieperliggende kozijnen.
Standaard worden de woningen opgeleverd met een berging, carport en twee parkeerplekken op eigen terrein. De berging kan worden uitgebreid tot een garage. Iedere woning heeft een tuinmuurtje met het huisnummer bij de ingang. Alle woningen worden eveneens voorzien van vlakke dakpannen, luchtwarmtepomp en indak zonnepanelen.

Vrijstaande woningen (5 stuks):
Vrijstaand wonen aan het Woldmeer in een woning die maar liefst 6,3 m breed is. Hierdoor en door de uitbouw aan de zijgevel heeft deze woning een nóg bredere woonkamer. Hoe bijzonder is dat? Vanuit deze extra grote woonkamer aan de straatkant heb je direct uitzicht op het Woldmeer.

Hecht je waarde aan privacy, ruimte en comfort? Kies dan voor een vrijstaande woning. De woningen zijn energiezuinig, maar liefst 6,3 m breed en worden nog breder aan de voorzijde. Ze kenmerken zich door een bijzondere en moderne architectuur. Zo heb je keuze uit een woning met witte, rode of oranje gevelsteen, hebben de woningen vlakke dakpannen en een modern uiterlijk vanwege dieperliggende kozijnen, variaties in gevelstenen en overstekken. Alle woningen zijn standaard voorzien van een luchtwarmtepomp en indak zonnepanelen.
De vrijstaande woningen hebben een berging, carport en ruimte voor twee parkeerplekken op eigen terrein. De berging kan worden uitbreid tot een garage.

Herkenbare elementen:
Alle woningen krijgen een tuinmuurtje met huisnummer, als herkenbaar element voor het hele plan. Dit markeert het toegangspad naar de voordeur. De tussen- en hoekwoningen krijgen daarnaast nog een gemetselde bloembak in de voortuin als afscheiding naar de buren.

Wonen in de wijk Tersluis:
Tersluis is een wijk in ontwikkeling met tal van mogelijkheden. Je woont hier, de naam zegt het al, vlakbij de sluis. Daarnaast heb je de nodige voorzieningen in de buurt. Zo stopt de bus naar het hart van Groningen elk half uur en staat er een buurtsuper op de planning voor 2020. Bovendien wordt er in de nabije toekomst nog een strandje met een horecavoorziening en een fraai park aangelegd.

Contact

WhatsApp


Bekijk de projectwebsite Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie