Uitverkocht
Vanaf 137 m2

Het project 'Sluispoort' is gelegen aan de Vossenburglaan, de entree van de wijk Tersluis. Hiermee nemen de woningen een prominente plek in de wijk en wordt het het toekomstige visitekaartje van deze nieuwe woonwijk.
Het plan bestaat uit:
- 4 vrijstaande villa’s met garage (waarvan 1 special)
- 6 hoekwoningen en 4 tussenwoningen

Sluispoort, woningen met een eigen karakter:
De woningen hebben een formele buitenplek aan de voorzijde en een bijzonder metselwerk. De woningen verschillen op subtiele wijze van elkaar door een diversiteit aan gevelopeningen. Ondanks de vele onderlinge overeenkomsten krijgt toch iedere woning zo een duidelijk eigen karakter, passend in Meerstad, herkenbaar en toch nieuw.
De woningen staan ieder op zijn eigen plek, de gevel verspringt, waarmee iedere woning binnen de rij duidelijk herkenbaar is. Elke woning heeft een ruime voortuin met een haagbeuk als afscheiding, voor het kenmerkend veel groen in de wijk.

Wonen aan Vossenburglaan is wonen aan een laan met veel groen. Genieten van de ruimte en de natuur en voorziening dichtbij.

Gasloos bouwen
De woning wordt verwarmt middels een bodemwarmtepompinstallatie en vloerverwarming (lage temperatuur verwarming)
Deze bodem warmtepompinstallatie verzorgt niet alleen de verwarming van uw woning maar ook het heet tapwater wordt geleverd door deze installatie.

Aardbevingsbestendiger bouwen
Uiteraard worden de woningen aan Vossenburglaan ook aardbevingsbestendiger gebouwd. U woont dus niet alleen in een natuurrijke omgeving met een bewuste keus voor duurzaamheid, maar u woont ook veilig.
Toekomstbestendig wonen in een uniek woon- en natuurgebied.

Optimaal genieten in Tersluis
Tersluis is de tweede wijk van Meerstad en krijgt een dorps en informeel karakter en een gevarieerd straatbeeld met verschillende woningtypes.
Het Woldmeer, het toekomstige Park en de vaarverbinding, maakt de wijk Tersluis een plek waar je kunt wonen en leven met veel ruimte en groen om je heen. Waar kinderen veilig kunnen spelen, waar je zo even in je bootje stapt om het Woldmeer op te varen (of er ‘s ochtends vroeg een frisse duik in te nemen) en waar je kunt ontspannen. Tersluis wordt een wijk voor echte levensgenieters. Voor mensen die op zoek zijn naar het ultieme vakantiegevoel, gewoon thuis in hun eigen huis.

Contact

WhatsApp


Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie