Uitverkocht
Vanaf 104 m2

WONEN IN DE GROENGAARD
21 prachtige woningen (bungalow's en rijwoningen) in de Groenewei Meerstad

BUNGALOWS
De 16 bungalows zijn comfortzoekers op het lijf geschreven. Dankzij een slaapkamer en badkamer op de begane grond kunt u er lang en zorgeloos blijven wonen. Een bungalow heeft de luxe van een geheel gelijkvloers woonprogramma. Maar ook beschikt u over een volwaardige verdieping die u naar eigen wens kunt indelen. Twee slaap-, werk- en hobbykamers, twee slaapkamers met 2e badkamer of een grote slaapkamer met badkamer; het kan allemaal. Een bungalow biedt volop visuele privacy, want u heeft geen overburen. Vanuit de living en de voortuin kijkt u uit op de groene hoven of een waterpartij en weilanden. Parkeren kan heel comfortabel op eigen erf voor de woning. Een tweede, eigen parkeerplaats bevindt zich aan de zijkant van de rij.
Standaard zijn de bungalows uitgevoerd met een houten pergola en een berging. Ook aan duurzaamheid, energiezuinigheid en ecologie is gedacht. De bungalows zijn uitgerust met een lucht-waterwarmtepomp in combinatie met zonnepanelen.

HERENHUIZEN
De 5 geschakelde herenhuizen vallen op door hun verspringende gevels. Elke woning heeft namelijk een andere derde woonlaag. De ene woning heeft een grotere zolderverdieping, de andere een groter dakterras. Eén woning heeft het maximale gebruiksoppervlakte met een volledige derde woonlaag. Zowel straat als tuin gericht wonen behoort tot de mogelijkheden. In combinatie met het platte dak geeft het de woningen een individuele, stedelijke uitstraling die bijzonder is voor Meerstad. Er zijn nog meer details die de herenhuizen een eigen karakter geven. Zo hebben de beide hoekwoningen standaard een erker aan de zijkant. Vanuit uw comfortabele stoel kijkt u hier heerlijk uit op het groene binnenterrein dan wel de landschappelijke lijst. Bij de tussenwoningen behoort een erker tot de opties. Op de verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer. De zolderetage is vrij indeelbaar.

EIGENZINNG WONEN TE MIDDEN VAN DE NATUUR
Het gloednieuwe woonlandschap Groenewei is gunstig gelegen tussen de zogeheten Landschappelijke lijst en het nieuwe Park Meerstad, grenzend aan het Woldmeer. Bovendien wordt het straks dooraderd door groene hoven en boomrijke lanen. Voor verbinding tussen de woningen en het openbaar groen zorgen grote raampartijen en buitenruimtes zoals dakterrassen en veranda’s. Hier beleeft u het sfeervolle contrast tussen weidse vergezichten en knusse, dorpse ontmoetingsplekken. Toch ligt Groenewei van alle wijken in Meerstad het dichtst bij de stad. Deze wijk heeft straks de meest complete voorzieningen. Denk daarbij aan een basisschool, kinderopvang, supermarkt en - op termijn - een gezondheidscentrum. In Groenewei woont u daardoor heerlijk buiten, maar zeker niet buitenaf.

GROENEWEI
Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers, Tersluis en het bijzondere Park Meerstad. Dit landkunstproject is 10 hectare groot met een horecapaviljoen, een strand en ruimte voor sport, spel, cultuur en (buurt)festivals. In de wijk komt een centrale plek met een buurtsupermarkt, een tweede basisschool, kinderopvang en op termijn een gezondheidscentrum. Groenewei ligt van alle Meerstad wijken het dichtst bij de stad Groningen. Het is een populaire wijk onder stadse Groningers vanwege de ligging én vanwege de groene ontwikkelingen die in en rondom deze wijk plaatsvinden. Er komen zo’n 350 woningen te staan. Groenewei wordt een levendige wijk met een knusse ‘binnenwereld’ doordat er in de wijk veel openbaar groen komt om samen te spelen of elkaar te ontmoeten. In Groenewei woont u midden in het groen én toch fietst u in slechts 22 minuten naar het levendige centrum van Groningen.

Kortom: Wonen in de Groenewei, het betere buitenleven!!

Contact

WhatsApp


Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie