Uitverkocht
Vanaf 126 m2

De Vossenburglaan fase 2: ruim en luxe wonen in Tersluis, Meerstad
Wonen op een toplocatie nabij het prachtige Woldmeer, omgeven door rust en ruimte, en met de stad Groningen om de hoek. Dát biedt het nieuwbouwproject aan de Vossenburglaan van Tersluis. Nu fase 1 met succes is verkocht, is het tijd voor fase 2.

De 16 nieuwe woningen van Vossenburglaan fase 2 worden gekenmerkt door een verrassende architectuur, volop ruimte en een De inschrijving gebeurt volledig digitaal. De inschrijfperiode duurt van 11 juni 12.00 uur tot en met 18 juni 17.00 uur. In deze periode kun je je definitief inschrijven voor jouw favoriete woninghoogwaardige afwerking. Net als in fase 1 gaat het om eigentijdse woningen met een stoer ontwerp, en sluiten fase 1 en 2 naadloos op elkaar aan. In fase 2 nu met nóg meer keuze in woningtypen.
Deze fase bestaat uit vijf rijwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en (nieuw in deze fase!) drie vrijstaande woningen. Uniek is de special (vrije kavel) voor wie écht iets bijzonders wil.

De variaties in gevel en kap geven het geheel een speelse uitstraling. Alle woningen zijn volledig gasloos en worden opgeleverd met onder andere luxe sanitair en tegelwerk, een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Dat betekent duurzaam en comfortabel wonen én profiteren van lage woonlasten. De vrijstaande woningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen hebben op eigen terrein ruimte voor twee parkeerplekken, waarbij de oprit zelf naar wens aan te leggen is. De bewoners van de rijwoningen kunnen hun auto kwijt in de parkeerhaven aan de weg. Aan de Vossenburglaan in het hart van Tersluis vind je alle aspecten die jouw woongeluk compleet maken.

Rijwoningen:
De vijf rijwoningen vormen samen een speels woonblok met verspringende gevels en variatie in kap, zodat elke woning een eigen, unieke uitstraling heeft. Let ook eens op de fraaie details, zoals de manier waarop de huisnummers in het metselwerk zijn verwerkt. Elke rijwoning heeft standaard drie ruime slaapkamers en op de zolder ruimte voor een extra kamer. Aan de achterzijde van de woning grenst een zonnige achtertuin op het zuiden met een berging. Bij één van de hoekwoningen is optioneel een aangebouwde garage mogelijk.

Twee-onder-een-kapwoningen:
Ook bij de twee-onder-één-kapwoningen zie je de gevarieerde architectuur terug. Kies jij voor de stoere langskap of de robuuste dwarskap met extra ruimte op de tweede verdieping? De grote ramen aan de voorzijde zorgen voor een mooie lichtinval. De woning beschikt standaard over drie ruime slaapkamers en op de 2e verdieping ruimte voor een extra kamer. Verder krijg je er een aangebouwde stenen garage bij en kun je heerlijk genieten in de grote tuin op het zuiden.

Vrijstaande woningen:
Nieuw in fase 2 zijn de drie ruime vrijstaande woningen. Het markante metselwerk sluit mooi aan bij de rest van het aanbod. De woningen hebben standaard drie ruime slaapkamers, een aangebouwde stenen berging, en een diepe tuin gelegen op het zuiden. De hoge ramen op de begane grond zorgen voor veel lichtinval en de openslaande deuren naar de tuin maakt dat je zowel binnen als buiten kunt genieten van optimaal wooncomfort.

Vrije kavel:
Naast de 16 nieuwbouwwoningen komt er in fase 2 ook een special (vrije kavel) met een unieke woning. Jouw droomwoning met toren realiseer je in nieuwbouwproject De Vossenburglaan. Op deze ruime kavel van 524 m² zal straks een vrijstaande woning met een toren gerealiseerd worden, als herkenbaar punt in de wijk. Welke invulling je aan die toren geeft, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan een atelierruimte, uitzichtpunt over Meerstad of een grote klok. Ook qua woonvormen heb je alle keuze. Zo kun je kiezen voor een extra ruime gezinswoning, woning met vrienden, singleparents-woning of heel iets anders! Waar je ook voor kiest, de vrijstaande special wordt een heel bijzondere woning.

Fase 2 is volop in ontwikkeling. De conceptimpressies zijn uitsluitend indicatief en ter inspiratie, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

LOCATIE - LUXE WONEN IN MEERSTAD
Meerstad is dé nieuwe en groenste wijk van Groningen. Door de unieke ligging aan het Woldmeer, tussen stad en natuur, profiteer je van het beste van twee werelden. Je ervaart de ruimte en vrijheid van de natuur, en je bent binnen afzienbare tijd bij alle stedelijke voorzieningen, en alles op fietsafstand van het bruisende centrum van Groningen.
Tersluis, onderdeel van Meerstad, is een nieuwbouwwijk in een vergevorderd stadium. De wijk wordt steeds mooier en completer. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om heerlijk te wonen, te leven en te recreëren.
Wil jij wonen in het visitekaartje van Tersluis? Ontdek het woningaanbod in fase 2 en meld je aan als geïnteresseerde.

VOORZIENINGEN
Tersluis is een nieuwe wijk, maar toch al nagenoeg compleet. Er zijn diverse voorzieningen. Zo is er een brede school in Meeroevers, een kinderopvang en een gezondheidscentrum. Binnenkort komen daar een nieuwe school en supermarkt in Groenewei bij. In vakanties en weekenden is het strandtentje open voor een lekker ijsje of een andere snack.
Vergeet ook het unieke openbare land-art project Park Meerstad niet. Je kunt er heerlijk wandelen langs het water, chillen op het strandje, kajakken, suppen en zwemmen. Met je eigen bootje vaar je via de sluis tot aan de Friese en Groninger meren.

BEREIKBAARHEID
Hoewel je in Tersluis geniet van rust, ben je ook zó in het bruisende centrum van Groningen. Op de fiets is dat zo’n 25 minuten, met de auto zelfs maar 14 minuten. Liever geen parkeerkosten? QLink buslijn 5 brengt je snel vanaf Tersluis via het centrum tot aan het Centraal station. Je kunt ook op P+R Meerstad gratis parkeren en met de bus verder reizen. Maar de mooiste route is misschien wel over het water, via de sluis, van het hart van de stad tot het uitgestrekte wad.

Contact

WhatsApp


Bekijk de projectwebsite Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie