Uitverkocht
Vanaf 86 m2

WEIDS WONEN IN GROENEWEI

Op één van de mooiste plekken aan de rand van de nieuwe wijk Groenewei worden, aan de Blaarkop, 31 luxe woningen met een grote diversiteit gerealiseerd. Hier woont u in een dorpse omgeving met weids uitzicht op water en groen. Hoe u ook wilt wonen, hier vindt u de ruimte voor uw woondroom!

Grote variatie
‘Weids Wonen in Groenewei’ is een project van in totaal 31 woningen met een grote diversiteit. De woningen vormen samen de landschappelijke lijst, de zachte overgang tussen het groen in de omgeving en de woningen in Groenewei. De dynamiek van deze plek ziet u terug door een gevarieerd aanbod aan woningen voor starters, gezinnen en ouderen.

Passend in de omgeving
De woningen passen goed in de omgeving omdat ze voor het grootste deel van hout zijn. Het natuurlijk vergrijsde hout is zorgvuldig gecombineerd met een lichte steen, zo ervaart u een rustige overgang van natuur naar bebouwde wereld. De strakke detaillering, vormgeving en het contrast van de antracieten daken en kozijnen met het lichte gevelmateriaal maken het ontwerp eigentijds en modern.

Het plan bestaat uit:
- 1 vrijstaande woning (type Korenbloem)
- 6 halfvrijstaande woningen (type Kamille en Klaver)
- 6 hoekwoningen (type Klaproos)
- 11 hoek- en tussenwoningen (type Pinksterbloem)
- 4 geschakelde woningen (type Goudsbloem)
- 3 levensloopgeschikte woningen (type Boterbloem)

KORENBLOEM
De Korenbloem is het grootste woningtype binnen ‘Weids Wonen in Groenewei’. Deze royale vrijstaande woning met aangebouwde garage heeft rondom een bijzonder fraai gedetailleerde houten gevelbekleding. De woning heeft een ruime entree, royale woonkeuken en riante woonkamer aan de tuinzijde. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een riante badkamer en een vaste trap naar de vrij indeelbare zolderindeling.

IN HET KORT
- Vrijstaande woning
- Natuurlijke uitstraling
- Aangebouwde garage
- Riante woonkamer
- Royale woonkeuken
- 3 ruime slaapkamers
- Riante badkamer
- Ruime vrij indeelbare zolder

KAMILLE
Woningtype Kamille is een verrassend praktische halfvrijstaande woning met fraaie houten gevelbekleding en een aangebouwde garage. Op de begane grond is de woning voorzien van een U-vormige plattegrond, waar u desgewenst aan de straat- of aan de tuinzijde kan wonen. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een riante badkamer en een vaste trap naar de vrij indeelbare zolder.

IN HET KORT
- Halfvrijstaande woning
- Langskap
- Natuurlijke uitstraling
- Aangebouwde garage
- Straat- of tuingericht wonen mogelijk
- 3 ruime slaapkamers
- Riante badkamer
- Ruime vrij indeelbare zolder

KLAVER
Woningtype Klaver is een halfvrijstaande woning op het meest markante plekje binnen ‘Weids Wonen in Groenewei’. De woning met dwarskap en aangebouwde garage beschikt over een fraai gedetailleerde houten gevelbekleding. Op de begane grond is de woning voorzien van een U-vormige plattegrond, waar u desgewenst aan de straat- of tuinzijde kan wonen. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een riante badkamer en een vaste trap naar de zolder.

IN HET KORT
- Halfvrijstaande woning
- Markante dwarskap
- Natuurlijke uitstraling
- Aangebouwde garage
- Straat- of tuingericht wonen mogelijk
- 3 ruime slaapkamers
- Vaste trap naar zolder
- Ruime vrij indeelbare zolder met vide

KLAPROOS
De Klaproos is een royale hoekwoning met twee verschillende verschijningsvormen, u kunt kiezen voor de frisse gele bakstenen versie of fraai getailleerde houten gevelbekleding. De woning beschikt over een royale woonkeuken en riante woonkamer. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een riante badkamer en een vaste trap naar zolder. Via de achterstraten bereikt u uw diepe tuin voorzien van een berging, hederaschermen en eigen parkeervoorziening.

IN HET KORT
- Hoekwoning
- Baksteen- of natuurlijke uitstraling
- Riante woonkamer
- Royale woonkeuken
- 3 slaapkamers
- Riante badkamer
- Ruime vrij indeelbare zolder
- Vrijstaande berging met sedumdak

BOTERBLOEM
De Boterbloem is een uitermate geschikte keuze als u royaal wilt wonen met oog op de toekomst. Deze rijwoning met fraai gedetailleerde houten gevelbekleding heeft naast de ruime woonkamer een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Middels een rechte steektrap komt u op de vrij indeelbare dakopbouw; ideaal voor een extra slaapkamer. Via de achterstraten bereikt u uw diepe tuin voorzien van een berging, hederaschermen en eigen parkeervoorziening.

IN HET KORT
- Hoekwoning of tussenwoning
- Levensloopgeschikt
- Plat dak
- Natuurlijke uitstraling
- Slaap- en badkamer op begane grond
- Rechte steektrap
- Vrij indeelbare verdieping
- Vrijstaande berging met sedumdak

GOUDSBLOEM
De Goudsbloem is een royale rijwoning met een fraaie houten gevelbekleding en een plat dak. Op de begane grond verdeeld een vrijstaande centrale trappartij de woning in een ruime woonkeuken aan de voorzijde en een riante woonkamer aan de tuinzijde. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een riante badkamer. Via de achterstraten bereikt u uw diepe tuin voorzien van een berging, hederaschermen en eigen parkeervoorziening.

IN HET KORT
- Hoekwoning of tussenwoning
- Plat dak
- Natuurlijke uitstraling
- Riante woonkamer
- Trap centraal in de woonruimte
- 3 slaapkamers
- Riante badkamer
- Vrijstaande berging met sedumdak

PINKSTERBLOEM
De Pinksterbloem is een veelzijdige rijwoning. Gaat u voor een hoekwoning, tussenwoning of de ‘special’? De woningen zijn voorzien van een fraai gedetailleerde houten voor- en zijgevel en een frisse bakstenen gevel aan de tuinzijde. Via de achterstraat bereikt u uw diepe tuin die is voorzien van een berging, hederaschermen en eigen parkeervoorziening. De begane grond heeft een royale keuken. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een riante badkamer.

IN HET KORT
- Hoekwoning of rijwoning
- Langskap
- Natuurlijke uitstraling
- Straat- of tuingericht wonen mogelijk
- 3 slaapkamers
- Riante badkamer
- Ruime vrij indeelbare zolder
- Vrijstaande berging met sedumdak

DUURZAAM EN COMFORTABEL WONEN
De woningen zijn voorzien van een slimme gasloze installatie. Deze bestaat uit: een
luchtwarmtepomp, vloerverwarming op de begane grond, elektrische radiatoren,
zonnepanelen en elektrisch koken.

LUXE SANITAIR - EIGENTIJDS EN COMPLEET
Uw nieuwe woning is natuurlijk helemaal af met een prachtige badkamer waarin u heerlijk kunt ontspannen. Precies zoals u het wilt hebben. De woningen worden opgeleverd inclusief luxe sanitair en tegelwerk. Er is keuze uit verschillende kleuren en stijlen.

WONEN IN GROENEWEI
Groenewei is de derde wijk binnen stadsdeel Meerstad. Hier woont u omringd met natuur. Natuur in de vorm van landkunst en van het bestaande landschap. U vindt Groenewei aan de Vossenburglaan tussen Meeroevers en Tersluis aan het bijzondere Park Meerstad en het Woldmeer. De wijk is omlijst met groen maar heeft binnen de knusse gezelligheid van een woonbuurt met hofjes, pleintjes en voorzieningen. De groene hoven en dorpse straatjes worden verbonden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. Het wordt een veilige en gezellige wijk door de vele openbare groene ruimtes waar kinderen kunnen spelen en waar u lekker kunt ontspannen.

RIJK AAN VOORZIENINGEN
Groenewei ligt direct aan Park Meerstad. Dit landkunstproject is 10 hectare groot met binnenkort een horecapaviljoen, een strand en ruimte voor sport, spel, cultuur en (buurt) festivals. In de wijk komt een centrale plek met een buurtsupermarkt, een tweede basisschool, kinderopvang en op termijn een gezondheidscentrum.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Groenewei ligt tussen de stad Groningen en het natuurrijke landschap van Slochteren. Door deze bijzondere ligging vormt het een schakel tussen natuurgebied ’t Roegwold en de natuur rond en boven het Zuidlaardermeer in Groningen en in Drenthe. Groenewei brengt het beste van meerdere werelden samen: u ervaart er de ruimte en de vrijheid, terwijl u omringd bent door alle hedendaagse woongemakken. Met prachtige natuurgebieden op fiets- en loopafstand en tegelijkertijd het centrum van Groningen met musea, restaurants en winkels om de hoek. Groningen ligt op ca. 7 km afstand van Meerstad. Zo staat u binnen 20 minuten fietsen op de Grote Markt. Tussen Meerstad en de oostelijke ringweg komt een nieuwe snelle auto- en fietsverbinding wat de reistijden vanaf 2021 nog korter maakt.

Contact

WhatsApp


Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie