In Verkoop
31 Woningen
Vanaf 82 m2

Wonen in De Kroon op het Ebbingekwartier:

Verrassend en royaal wonen in Groningen stad. Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. Dat een laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen. De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.
De woonoppervlakten variëren, wilt u een gelijkvloers appartement met een woonoppervlakte van circa 82 tot 179 m²? Of kiest u voor een tweeverdiepingen- appartement van respectievelijk circa 112 m², 160 m² of 179 m²? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen van 272 m² en 313m². Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. De Kroon is speciaal ontworpen voor urban-city-lovers die graag in de stad willen (blijven) wonen. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, hier kunt u een parkeerplaats huren.

LOCATIE:
De Kroon komt op de hoek van de Bloemsingel en de Kolendrift. Een markante plek waar niemand omheen kan. Tegenover De Kroon ligt het immens populaire, multifunctioneel- en creatief centrum DOT. Het nabij gelegen Boterdiep is een levendige straat met veel bedrijvigheid en is een veelgebruikt verkeersader voor veel fietsers. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over Groningen. Hoe hoger u zit, hoe verder het zicht.

TYPES:
Het comlex bevat veel verschillende type appartementen ingedeeld in 3- 4- en 5- kamer appartementen en telt maar liefst 15 verschillende plattegronden verspreidt over 8 verschillende etages.
Op één na zijn alle appartementen verkocht en de bouw van De Kroon is in volle gang.

ALLER LAATSTE KANS: PENTHOUSE Bnr. 67
Zeer royaal vijfkamerappartement over twee verdiepingen met een woonoppervlaktes van maar liefst 270 m².

8e verdieping: entree; Ruime en brede centrale hal van circa 23 m² met een vaste trap naar de 9e verdieping. De centrale hal biedt toegang tot de ruime berging van circa 10 m² met ruimte voor de technische installatie en aansluiting voor een wasmachine en wasdroger; Toilet met fontein; Luxe badkamer van circa 12 m² met dubbele wastafel, tweede toilet, inloopdouche en een ligbad. De badkamer heeft ook een deur naar slaapkamer één. De langgerekte U-vormige woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 67 m². Veel glas en daglicht zorgen voor een zonnig vertrek. Schuifpuien geven toegang tot het balkon/loggia van circa 15 m². Via een vaste trap in de centrale hal komt u op de overloop van de 9e etage en tweede verdieping van dit appartement.
9e verdieping: overloop met schuin oplopend dak en dakraam, geeft toegang tot respectievelijk slaapkamer twee van circa 19 m² met een schuin oplopend dak en privé-balkon van circa 10 m²; Slaapkamer drie van circa 16 m² met een schuin oplopend dak en twee dakramen; Slaapkamer vier van circa 14 m² met een schuin oplopend dak en twee dakramen. Tot slot bevindt zich op deze etage een tweede luxe badkamer voorzien van dubbele wastafel, derde toilet en inloopdouche. Vanuit dit appartement geniet u iedere dag van het magnifieke uitzicht over de stad Groningen, het gezellige DOT-terrein en het stadsstrand.

Daarnaast het is ook mogelijk om bij deze appartementen samen met de architect een geheel andere, eigen indeling van de plattegronden te maken. Daad Architecten wil met u om tafel en brengt uw woonwensen in beeld. Zij kunnen uw wensen vertalen naar een indeling geheel naar uw wens.

In deze tweelaagse appartementen is het ook mogelijk om een lift aan te brengen. Zo kunt u zonder traplopen, met uw eigen privélift, van de ene naar de andere verdieping van uw appartement.

Wilt u een extra groot dakterras? Op de negende verdieping kan dat gerealiseerd worden. Zo heeft u nog meer eindeloos uitzicht over de stad!

U kunt dus kiezen voor deze plattegrond, voor de alternatieve plattegrond met lift, vide en dakterras of stel met behulp van de architect uw eigen plattegrond samen. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.
Alle appartementen in De Kroon hebben een zelfbewoningsverplichting.

Parkeerabonnement:
Kopers van een appartement krijgen de mogelijkheid om een parkeerabonnement af te nemen in de onderliggende parkeergarage Boterdiep. Het Penthouse heeft recht op twee abonnementen om te parkeren in de ondergelegen Boterdiep garage. De eerste drie jaar huur is bij de koop inbegrepen.

Contact

Nico Nijenhuis
Nico Nijenhuis

Nieuwbouwadviseur
nieuwbouw@pandomo.nl

Helene Klein
Helene Klein

Nieuwbouwadviseur
nieuwbouw@pandomo.nl

WhatsApp


Bekijk de projectwebsite Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie