Uitverkocht
Vanaf 105 m2

KADER NEGEN
Het plan ‘Kader Negen’ bestaat uit 38 royale en fraai vormgegeven woningen in het hart van Groenewei. De woningen hebben een ruime en praktische plattegrond waarin diverse indelingen mogelijk zijn. Er worden verschillende woningtypes gerealiseerd allen met twee gezamenlijke kenmerken: veel ruimte en een stoere uitstraling.

MEER DAN WONEN IN KADER NEGEN
Wonen in Kader Negen is meer dan wonen alleen. Het is genieten in de ruimste zin van het woord. Ontdek het woongeluk van de ruime vrijstaande woning, de goed ingedeelde twee-onder-een-kapwoningen of de slim ingedeelde rijwoningen van dit nieuwbouwproject.
Beleef het comfort van deze duurzaam gebouwde nieuwbouwwoningen op de Groenewei in Meerstad, het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen. In Meerstad kan het allemaal, want je woont er midden in de natuur met de bruisende binnenstad van Groningen om de hoek.

GROENEWEI, EEN VEILIGE EN GEZELLIGE WIJK
Groenewei ligt tussen Meeroevers en Tersluis aan Park Meerstad en het Woldmeer. Je woont ook hier midden in de natuur en toch fiets je in slechts 20 minuten naar het centrum van de stad. De wijk wordt rijk aan groene binnenplaats en dorpse straatjes die verbonden worden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. Samen met de fietspaden en wandelroutes vormt het groen een speelse route door de wijk. Het wordt een veilige en gezellige wijk door de vele openbare groene ruimtes waar kinderen kunnen spelen en waar je lekker kunt ontspannen.
Groenewei ligt direct aan Park Meerstad. Dit landkunstproject is 10 hectare groot met binnenkort een horecapaviljoen, een strand en ruimte voor sport, spel, cultuur en (buurt)festivals. In de wijk komt een centrale plek met een buurtsupermarkt, een tweede basisschool, kinderopvang en op termijn een gezondheidscentrum.

WAAR GA JIJ WONEN?
Je kunt maar liefst kiezen uit 10 verschillende types! Alle woningen genieten van extra veel ruimte en comfort omdat je alle drie de woonlagen volledig kunt benutten omdat er geen schuine wanden zijn. Achter in de tuin vind je de berging waar je je fiets kunt stallen. De auto parkeer je op één van de parkeerplaatsen aan de achterzijde van de woning. Kortom een woning in project Kader Negen voldoet aan alle comfort die je je wenst!

KOPERSKEUZE OPTIES
Uiteraard zijn er diverse uitbreidingen, indelingsvarianten en aanpassingen te kiezen. Wil je nóg meer woonoppervlakte dan kun je op de begane grond kiezen uit een uitbouw van 1,20 of zelfs 2,40 meter. In de tuin is er keuze voor het vergroten van de fietsenberging (verlengen of verbreden).

BADKAMER
Begin jij de dag graag snel en efficiënt? Met geordende kasten en een krachtige douche? Of kies je voor die bijzondere relaxbadkamer om heerlijk te genieten? De woningen worden opgeleverd met een mooie standaard badkamer voorzien van douche, wastafel en 2e toilet. Wil je toch wat meer luxe? Kies dan je eigen stijl en ga voor de deluxe uitvoering. Wat je ook kiest, jouw badkamer is altijd afgestemd op jouw wensen.

Alle woningen zijn verkocht en de bouw is in begin 2021 gestart!

Contact

WhatsApp


Bekijk de projectwebsite Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie