Uitverkocht
14 Woningen
Vanaf 105 m2

NØRENGARD - 14 woningen aan de Doorloper in Sappemeer!

NØRENGARD
Ben je op zoek naar een comfortabele woning in een waterrijke omgeving? Dan is nieuwbouwproject Nørengard de ultieme locatie voor jouw nieuwe thuis. De woningen zijn gelegen aan de rand van Sappemeer, ook wel bekend als de voormalige IJsbaanlocatie. Hier kun je heerlijk ontspannen wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Nieuwbouwproject Nørengard bestaat uit 14 onder architectuur ontworpen woningen met een knipoog naar de Scandinavische architectuur. De halfvrijstaande-, hoek- en rijwoningen creëren gezamenlijk een fijne woonbuurt. De woningen ogen chique met een subtiel Scandinavisch karakter. Dat wordt gecreëerd door de donker gemêleerde steen en het vergrijsde hout.

WONINGTYPE NOOR
Woningtype ‘Noor’ heeft een royale woonruimte op de begane grond met wonen aan de tuinzijde. De verdieping biedt plaats aan twee of drie slaapkamers en een grote badkamer. Er is een vaste trap naar de ruime zolder. Dit biedt ook op zolder de mogelijkheid een extra slaapkamer te creëren. De hoekwoning, bouwnummer 10, is tweezijdig georiënteerd door het toevoegen van een erker aan de zijgevel. Ook bouwnummer 14 oriënteert zich naar de entree van het plangebied en heeft extra wooncomfort door de erker. Het woningtype Noor is in verschillende breedtes beschikbaar. De woning is veelzijdig in te delen, waardoor er voor iedere gezinssamenstelling een passende woning is. De woningen worden opgeleverd inclusief luxe sanitair en tegelwerk.
Je hebt eigen parkeergelegenheid of je kan parkeren aan de achterzijde van de woningen. Hier bevindt zich een privaat parkeerhofje die ook toegang biedt tot de bergingen. De bergingen hebben houten materialisatie gelijkend aan de woningen, waardoor het geheel zacht en natuurlijk oogt. Naast parkeergelegenheid is het pleintje een rustige speellocatie voor de kinderen of een ontmoetingsplek voor een praatje met de buurtbewoners.

DUURZAAM EN COMFORTABEL
Elke dag met veel plezier thuiskomen en genieten van het comfort wat jouw woning te bieden heeft. Jouw woning is voorzien van een modern en duurzaam energiesysteem. Dit bestaat uit een: lucht/water warmtepomp, vloerverwarming inclusief topkoeling op de begane grond en eerste verdieping, zonnepanelen en een aansluiting voor elektrisch koken.

SAPPEMEER
Sappemeer is een dorp in de gemeente Midden-Groningen. Het dorp is gelegen aan de A7, het Winschoterdiep en aan de spoorwegverbinding tussen Groningen naar Bad-Nieuweschans en Groningen naar Veendam. Het dorp is door zijn goede ontsluitingen een forensendorp bij uitstek. Rondom Sappemeer bevinden zich diverse natuurgebieden waaronder het Zuidlaardermeer. Met ruim 600 hectare aan water is dit het grootste natuurlijke meer in de provincie Groningen. Liefhebbers van surfen, varen, vissen, zeilen en zwemmen komen hier ruimschoots aan hun trekken.
Naast de grote hoeveelheid aan water zijn er in de omgeving ook diverse wandel-, ruiterpaden en een mountainbikeroute. Het dorp Sappemeer is daarnaast van alle gemakken voorzien. Zo liggen er verspreidt in de gemeente diverse winkelcentra en supermarkten, ook zijn er voldoende sportverenigingen en diverse scholen.

Contact

WhatsApp


Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie