Uitverkocht
7 Woningen
Vanaf 161 m2

Geniet van water, natuur, groen, rust en ruimte in één van de nieuwe woningen aan de Vossenburglaan. De derde fase van dit nieuwbouwproject bestaat uit drie vrijstaande woningen en vier twee-onder-een-kapwoningen op ruime kavels. De woningen vallen op door de hoogwaardige architectuur, met warm metselwerk. Elk van de zeven woningen straalt kwaliteit uit tot in het kleinste detail. Let bijvoorbeeld eens op de fraaie huisnummers, of het bijzondere gestapelde metselwerk in de voorgevel en het verdiepte kozijn. Een woning die gezien mag worden, op een plek waar van het leven genoten wordt. En dat alles op fietsafstand van het bruisende centrum van Groningen.

Er is keuze uit 4 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen, waarvan één zeer ruime woning (Special). Alle woningen zijn volledig gasloos en worden opgeleverd met onder andere luxe sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch O. Novo (o.a. brede wastafel met twee kranen en ligbad), een lucht-water-warmtepomp inclusief top-koeling, vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping en geïntegreerde zonnepanelen. Dat betekent duurzaam en comfortabel wonen én profiteren van lage woonlasten. En dat alles op loopafstand van het schitterende Woldmeer en op fietsafstand van het bruisende centrum van Groningen.

Tersluis, onderdeel van stadsdeel Meerstad, is een nieuwbouwwijk in een vergevorderd stadium. De Vossenburglaan is het visitekaartje van Tersluis. De wijk wordt steeds mooier en completer. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om heerlijk te wonen, te leven en te recreëren.

De Twee-onder-een-kapwoningen
De bouwnummers 1 en 2, 5 en 6 vormen samen vier twee-onder-een-kapwoningen, twee duo’s in een stoere architectuur. De woningen zijn gespiegeld ten opzichte van elkaar, hebben een eigen kap en vormen een evenwichtige symmetrie. Door het verdiepte kozijn aan de voorzijde ontstaan twee bankjes in de gevel. De ideale plek om ’s avonds tegen je eigen voorgevel van de zon te genieten en een praatje met de buren te maken.
De twee-onder-een-kapwoning beschikt op de 1e verdieping standaard over drie ruime slaapkamers en een ruime badkamer. Op de 2e verdieping is zee van ruimte en mogelijkheid voor extra (slaap)kamers. Verder is de woning standaard voorzien van een aangebouwde stenen berging. In de grote tuin op het oosten kun je heerlijk van de zon genieten.

Een woning met karakter
De warme metselkleuren uit de naastgelegen woningen komen ook in deze woningen weer terug. Bijzonder detail is de brede latei boven de ramen die zelfs doorloopt in de zijgevel. Deze is gemaakt van gekleurd beton, en geeft het gevelbeeld een stoer karakter. Het raam op de tweede verdieping is met zijn smalle kozijnen juist heel minimalistisch gevormd. Standaard is de woning voorzien van een aangebouwde stenen berging.

Lekker veel licht
De twee-onder-een-kapwoning heeft een straatgerichte woonkamer met mooie, grote ramen voor veel lichtinval. Ook aan de achterzijde geniet je van veel licht in de ruime leefkeuken, dankzij de grote pui. Optioneel is hier een uitbouw mogelijk van 1,2 of 2,4 meter. Op de eerste verdieping liggen drie ruime slaapkamers en een badkamer, die compleet wordt opgeleverd met luxe sanitair (o.a. brede wastafel met twee kranen en ligbad) en tegelwerk van Villeroy en Boch O. Novo. Op de tweede verdieping is ruimte genoeg om een extra kamer te realiseren. Ideaal voor grote gezinnen, thuiswerkers of logees.

Vrijstaande woningen
Geniet van ruimte en vrijheid in één van de twee vrijstaande woningen van dit project. Met een breedte van 6 meter en een diepte van 10,9 meter heb je hier alle ruimte voor wat jij belangrijk vindt. Niet alleen binnen, maar ook buiten. Op de kavel van 490 m2 (bouwnummer 3) of 670 m2 (bouwnummer 4) is plek genoeg voor een heerlijk terras, een trampoline, een moestuin en een buitenkeuken. Voor de deur kun je twee auto’s parkeren op eigen terrein.
Bouwnummer 3 en 4 zijn twee vrijstaande woningen met een fraaie dwarskap. De woningen zijn gespiegeld ten opzichte van elkaar. Elke woning beschikt over een straatgerichte woonkamer met veel lichtinval door de grote raamkozijnen, een ruime open leefkeuken en een aangebouwde stenen berging. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. Op de ruime kavel heb je naast een heerlijke achtertuin op het oosten ook ruimte om twee auto’s te parkeren aan de straatzijde. De tuin wordt deels met een groene beukenhaag opgeleverd.

Wonen zoals jij wilt
Iedereen is weer anders en heeft een eigen levensstijl. Daarom zijn er diverse opties mogelijk om jouw woning aan te passen aan jouw voorkeuren. Zo kun je de woning uitbreiden met een uitbouw aan de achterzijde van 1,2 of 2,4 meter, voor een nóg ruimere leefkeuken. Met een schuifpui of openslaande tuindeuren verbindt je de keuken met de achtertuin. Extra kamers nodig? Op de 2e verdieping kun je een extra (slaap)kamer realiseren. Ook handig als hobbyruimte of studeerkamer. Samen stemmen we de woning af op wat jij belangrijk vindt.

Stoer en warm
De woningen hebben een stoere, eigentijdse architectuur gekregen met metselwerk in een warme kleur die prachtig aansluit bij de omgeving. Let eens op de bijzondere structuur van gestapelde stenen in de verdiepte voorgevel. Dit zogenaamde ‘postzegel metselwerk’ in een net iets donkerdere tint geeft de woningen een rijk gevelbeeld. De twee vrijstaande woningen hebben dezelfde indeling, maar gespiegeld ten opzichte van elkaar. Ook ligt de voorgevel van bouwnummer 3 wat verder naar voren, zodat de woningen speels ten opzichte van elkaar verspringen.

Vrijstaande woning special
De vrijstaande woning op de hoek (bouwnummer 7) springt eruit door de gecombineerde dwarskap. Hierdoor heeft de woning twee gezichten gekregen die beiden in een andere richting kijken, perfect passend bij de ligging van de woning op de hoek van het plan. De vorm van het dak geeft bovendien extra ruimte op de tweede verdieping. Het is mogelijk hier een extra (slaap)kamer(s) of werkplek te realiseren. Ook buiten biedt de woning alle ruimte: op de extra grote kavel is altijd wel een plekje in de zon te vinden.

De Vrijstaande woning - Special
Uniek in dit project is de vrijstaande woning op de hoek, in de bocht van de Vosseburglaan. Deze woning ligt op een zichtbare locatie en heeft daarom een opvallende architectuur gekregen. Door de woning als het ware twee voorgevels te geven, sluit deze prachtig aan bij zowel de bebouwing aan oostzijde als aan de noordzijde. De grote uitbouw die hierdoor ontstaat biedt zowel op de begane grond als op de eerste en tweede verdieping heel veel extra ruimte.

Extra veel ruimte
Ruimte is het woord dat deze bijzondere woning kenmerkt. Door de uitbouw in de zijgevel ontstaat een zeer riante woonkamer van 54 m2 met uitzicht in drie richtingen. Deze ruimte is naast woonkamer ook te gebruiken als werkruimte, leefkeuken of speelkamer. Ook op de eerste verdieping geeft de uitbouw lekker veel vierkante meters. Hier vind je een badkamer en vier slaapkamers, waarvan een masterbedroom van maar liefst 28 m2. Nog niet genoeg kamers? Op de 2e verdieping zijn nog eens twee extra kamers te realiseren. De grote, afgeronde kavel van 853 m2 biedt een zee aan buitenruimte, gedeeltelijk afgewerkt met een groene beukenhaag.
Twee huisnummers
De vrijstaande woning sluit qua architectuur mooi aan op de overige woningen in de Vossenburglaan. Het metselwerk heeft bijzondere aandacht gekregen. Omdat de woning als het ware twee voorgevels heeft, is ook het gemetselde huisnummer aan twee kanten zichtbaar. Aan de westzijde heeft de woning een verdiept kozijn, evenals de andere woningen van fase 3 die ook aan deze zijde liggen. Aan de noordzijde zien we het postzegel metselwerk op twee plaatsen terugkeren.

MOOI MEERSTAD
Meerstad is een relatief nieuw woongebied, maar nu al een geliefde recreatieplek voor de wijde omgeving. Er is een maisdoolhof en vergeet ook het unieke openbare landkunst project Park Meerstad niet. Je kunt er heerlijk wandelen langs het water, chillen op het strandje, kajakken, suppen en zwemmen. Met je eigen bootje vaar je via de sluis tot aan de Friese en Groninger meren.

VOORZIENINGEN
Zo zijn er twee brede scholen in Meerstad; Samenwerkingsschool Meeroevers en Integraal KindCentrum Groenewei, een kinderopvang en een gezondheidscentrum. Vanaf 2022 kun je je dagelijkse boodschappen bij de plaatselijke supermarkt in Meerstad doen. In 2021 is horecagelegenheid Het StrandHuis geopend (nog in aanbouw) op Strand Meeroevers. Het StrandHuis is het hele jaar open en is een horecagelegenheid waar je kunt lunchen, loungen en dineren.

BEREIKBAARHEID
Hoewel je in Tersluis geniet van rust, ben je ook zó in het bruisende centrum van Groningen. Op de fiets is dat zo’n 25 minuten, met de auto zelfs maar 14 minuten. Liever geen parkeerkosten? QLink buslijn 5 brengt je snel vanaf Tersluis, via het UMCG en de grote markt, naar het Centraal Station. Je kunt ook op P+R Meerstad gratis parkeren en met de bus verder reizen. Maar de mooiste route is misschien wel over het water, via de sluis, van het hart van de stad tot het uitgestrekte wad.

Contact

Nico Nijenhuis
Nico Nijenhuis

Nieuwbouwadviseur
nieuwbouw@pandomo.nl

WhatsApp


Bekijk de projectwebsite Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie