Uitverkocht
6 Woningen
Vanaf 107 m2

6 MODERNE NIEUWBOUWWONINGEN aan de Boekhorsterweg

Ben jij op zoek naar een eigentijdse nieuwbouwwoning in Oosterwolde met alles erop en eraan? Project De Zes van Boekhorst past perfect in jouw plaatje! Bij de zes rijwoningen aan de Boekhorsterweg zitten een luxe keuken en een complete badkamer namelijk al bij de prijs in. Hoe fijn is dat! Hier woon je op fiets- en loopafstand van het centrum en dichtbij verschillende scholen, sport- en gezondheidsvoorzieningen. Tegelijkertijd kun je vlakbij heerlijk ontspannen in de mooiste natuurgebieden, rijd je in een half uurtje met de auto naar steden als Assen en Heerenveen en ben je in drie kwartier ook in Leeuwarden en Groningen.

DE LUXE VAN MODERN WONEN
De twee blokken aan de Boekhorsterweg bestaan elk uit drie woningen: in totaal vier hoek- en twee tussenwoningen. De moderne architectuur wordt gekenmerkt door warme kleuren en frisse details. Je kunt kiezen voor een tussenwoning of voor een hoekwoning, elk met entree aan de voorzijde. Alle woningen bieden een zee aan ruimte; een heerlijke keuken en een ruime tuingerichte woonkamer, drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Via de vaste trap bereik je de royale tweede verdieping, die je naar eigen wens indeelt. De kavels zijn 143 tot maar liefst 275 m² groot, waardoor je ook buiten lekker veel vrijheid hebt. Vooral bouwnummer 1 (hoekwoning) heeft een mooi groot perceel. De zonnige achtertuinen op het zuiden hebben een houten berging en zijn via een gezamenlijk pad achterom te bereiken. De woningen worden zeer compleet opgeleverd, inclusief luxe keuken compleet met inbouwapparatuur en een badkamer en toilet voorzien van sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch O.Novo.

EEN WONING MET TOEKOMST
We hebben maar één aarde. En daar moeten we zuinig op zijn. Alle woningen voldoen aan de nieuwste BENG-eisen en zijn daarmee helemaal klaar voor de toekomst. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Dit wordt onder andere bereikt door een uitstekende isolatie, een duurzame lucht-water-warmtepomp, een slim ventilatiesysteem en zonnepanelen op het dak waarmee je jouw eigen groene stroom deels opwekt. Dat is goed nieuws voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je bespaart namelijk elke maand weer op je energielasten. Zo houd je geld over voor leukere dingen.

ALLES BINNEN HANDBEREIK
De woningen worden gerealiseerd in een groene, ruim opgezette wijk, tegenover twee openbare basisscholen. Het centrum van Oosterwolde ligt op fiets- en loopafstand en biedt naast een gevarieerd winkelaanbod de nodige horeca. Sportvoorzieningen, een overdekt zwembad, het gezondheidscentrum, je huisarts, de tandarts, een bibliotheek… alles is in de buurt. Wil je er even uit? In het Fochteloërveen en het Drents Friese Wold kun je heerlijk genieten van de natuur. Ook de bereikbaarheid van de grote steden is perfect; je voegt zo in op de N381 richting Groningen, Assen, Heerenveen en Leeuwarden.

LEKKER VEEL WOONGENOT
- Ruime kavels van 143 m² tot maar liefst 275 m²
- Woonoppervlakte van ca. 107 m²
- Houten berging in de achtertuin
- Tuingerichte woonkamer
- Comfortabele vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
- Inclusief complete luxe keuken met inbouwapparatuur
- Inclusief badkamer met tegelwerk en sanitair van Villeroy & Boch O.Novo
- Woningen voldoen aan de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw)
- Duurzame lucht-water-warmtepomp en zonnepanelen
- Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Hoe wil jij graag wonen?
De woningen hebben elk een inwendige maat van 4,8 meter een diepte van 8,9 meter. Wil je nog meer ruimte? Dan kun je de woning uitbreiden met een uitbouw aan de achterzijde van 1,2 of 2,4 meter. Ook kun je de achtergevel voorzien van dubbele openslaande tuindeuren of een schuifpui. Op de tweede verdieping is een vierde (slaap)kamer te realiseren. Zo kun je de woning helemaal afstemmen op jouw persoonlijke behoefte en levensstijl.

Contact

WhatsApp


Bekijk de projectwebsite Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie