Binnenkort
Vanaf 64 m2

Mercado
Optimaal genieten van het stadse leven? Echt luxe wonen in hartje stad, om de hoek van de Grote Markt? Chique wonen is niet alleen weggelegd voor mensen die wonen in wereldsteden zoals Londen, Parijs, New York. Het kan nu ook ‘gewoon’ in onze eigen stad Groningen! Mercado is de verborgen parel van de Groningse binnenstad. Mercado biedt de unieke mogelijkheid voor riant wonen met alles binnen handbereik voor het echte stadse leven.

De appartementen en penthouses in het prachtige nieuwe woongebouw Mercado aan de Stalstraat (direct achter de Grote Markt) zijn kort geleden opgeleverd. 

Alle woningen zijn net gebouwd, dus energiezuinig in alle opzichten en hoogwaardig afgewerkt. De locatie aan de Stalstraat, direct achter de Grote Markt, is natuurlijk geweldig. Een groot, groen balkon voor het ultieme binnen- en buitengevoel, de royale woonruimtes en parkeren in de kelder bieden optimale luxe en comfort.  

Binnenkort zullen wij een aantal exclusieve, ruime en volledig gestoffeerde en ingerichte appartementen en penthouse in Mercado aan ons huuraanbod toevoegen. De ultieme kans om in Mercado, op deze waanzinnig mooie woonplek en locatie, te wonen.

Meld je aan als belangstellende en we houden je op de hoogte.

Contact

WhatsApp


Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verhuur
  5. Verhuurd

Locatie