Uitverkocht
4 Woningen
Vanaf 85 m2

In het rustigste deel van de populaire nieuwbouwwijk De Vosholen komen vier moderne, energiezuinige hoek- en rijwoningen geheel in de stijl van woonwijk De Vosholen.

De woningen aan de Mantelappel 13-19 zijn in het noordwesten van de wijk gelegen, waardoor er hoofdzakelijk bestemmingsverkeer is.

Smart, duurzaam & energiezuinig én betaalbaar:
De woningen zijn slim en efficiënt ontworpen en geschikt voor een brede doelgroep.
Duurzaam bouwen betekent, dat woningen ontwikkeld en gebruikt worden met respect voor mens en milieu. Het gaat er bij duurzaam bouwen niet alleen om, dat de woningen energiezuinig, gasloos en onderhoudsarm zijn. Ook moet een woning prettig, leefbaar en veilig zijn. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen die rekening houden met het milieu en de gezondheid van bewoners en gebruikers, maar mét behoud van comfort.
De woningen hebben een EPC lager dan 0,4 oftewel zijn zeer energiezuinig. De woningen zijn dan ook uitstekend geïsoleerd, uitgerust met HR++ glas en voorzien van een warmtepomp met multi-split units, die zowel kunnen verwarmen als koelen. Op de zolder wordt een warmtepompboiler van 200 liter geplaatst die de warmwatervoorziening regelt. Bovendien kun je hiermee tijdens warme periodes de woning koelen.

INDELING

Begane grond:
Entree/hal met een royaal toilet en garderobe. Ruime en lichte woonkamer met open keuken met een oppervlakte van 28,5m². De open trap naar de eerste verdieping bevindt zich in de woonkamer. De ruimte onder de trap is uitermate geschikt voor bijv. een wandmeubel of de televisie opstelling. Via de openslaande tuindeuren heeft u toegang tot de zonnige achtertuin, gelegen op het zuidwesten. Hier vind je ook de fietsenberging. Op de eigen oprit is ruimte om twee auto’s te parkeren.
De woningen zijn in de basis al zeer compleet en is met diverse meerwerkopties verder aan te passen naar je persoonlijke smaak en voorkeur.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vind je standaard 2 slaapkamers ( van 8,5 m² en 7 m²) en een luxe badkamer (van 6,2 m²) met douche, wastafel en een tweede toilet. Ook hier kun je de indeling en afwerking nog aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een open hoofdslaapkamer van 16,5 m².

2e verdieping:
De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaap-/of werkkamer. Ook bevinden zich hier de technische installaties. Als optie kunt je kiezen voor het plaatsen van een dakvenster voor extra daglicht op de zolderverdieping.

De locatie:
Wonen aan de Mantelappel in de trendy woonwijk De Vosholen combineert het rustige van het platteland met alle denkbare voorzieningen van het centrum van Hoogezand.
Via de Spoordijk wandel je zo naar de markt op zaterdag, het schitterende rijks monumentale Oosterpark en het treinstation met verbindingen naar Groningen, Veendam, Winschoten en Leer (D). Ook zijn er uitgebreide sportvoorzieningen op loopafstand: sportvelden van meerdere voetbalverenigingen, hockey, tennis en padel liggen aan De Kalkwijck net als sporthallen en het overdekte zwembad. Winkelen kun je in de Hoofdstraat, Kerkstraat, Winkelcentrum De Hooge Meeren en Martenshoek. Verdere voorzieningen zijn o.a. scholen, kinderopvang, bioscoop, restaurants, zorg en diverse parken. Het Zuidlaardermeer is nabij, waar veel te zien en beleven valt voor zowel natuurliefhebbers als vaar- en strand recreanten.
Hoogezand ligt aan de snelweg A7, waardoor je in 10 minuten op de ringweg van Groningen bent en in 20 minuten de grens met Duitsland bereikt. Er zijn meerdere trein- en busverbindingen, fietspaden en zelfs vaarwegen.

Prijzen vanaf € 290.000,- v.o.n. (tussenwoningen nrs 15 en 17) t/m € 299.500,- v.o.n. (hoekwoning nr. 19)
Hoekwoning nummer 13 is reeds verkocht.

Contact

Nico Nijenhuis
Nico Nijenhuis

Nieuwbouwadviseur
nieuwbouw@pandomo.nl

WhatsApp


Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie