In Verkoop
Vanaf 394 m2

Villa Oud Suyd!

De internationale designer Piet Boon en zijn team, is verantwoordelijk voor het exterieur ontwerp en de indeling van deze unieke, vrijstaande villa. Het woonoppervlak bedraagt maar liefst 394 vierkante meter.

De ontwerpaanpak van Studio Piet Boon respecteert de lokale architectuur en is een perfecte mix van privacy en harmonie met de natuur. Gesitueerd op een royaal perceel van ruim 4000 m2 aan de rand van het charmante dorp Leek, ademt het een ongekende grandeur uit.

De duurzame villa, met een gunstige zuidwestelijke oriëntatie, bestaat uit royale ruimtes met veel natuurlijk licht. De villa telt maar liefst 5 slaapkamers, waaronder een slaapkamer op de begane grond, 3 luxe badkamers en een veelzijdige ruimte dat voor diverse doeleinden kan worden gebruikt.

Deze adembenemende woning biedt een wereld van mogelijkheden. Een gastenverblijf, een luxueus thuiskantoor of praktijkruimte, een inspirerende fitnessruimte, of zelfs een exclusieve bed and breakfast behoren tot de opties.
Te midden van weelderig groen en omringd door een majestueuze vijver in de royale tuin, biedt deze villa een oase van rust. Toch blijven alle benodigde voorzieningen van het dorp Leek binnen handbereik, zodat u kunt genieten van het beste van beide werelden. Bovendien is de bruisende stad Groningen slechts een autorit van 10 minuten verwijderd, waardoor deze exclusieve villa een ideale uitvalsbasis vormt voor een kosmopolitische levensstijl.

Het perceel (4065 m2) bevindt zich aan de Oude Zuiderweg, aan de rand van het charmante dorp Leek. Diverse voorzieningen zijn nabij, zoals de Jumbo en Albert Heijn supermarkten, een sfeervol winkelcentrum, een bruisend sportpark en meerdere scholen. Bovendien is het Landgoed Nienoord binnen handbereik. De bruisende stad Groningen is slechts een autorit van 10 minuten verwijderd, terwijl er op loopafstand een bushalte te vinden is. Daarnaast biedt het perceel een fraai uitzicht op het Groevebos, waardoor het landelijke en weelderige karakter nog verder wordt benadrukt.

De internationaal bekende designer Piet Boon:

Studio Piet Boon is een wereldwijd opererende design studio voor exterieur-, interieur- en productontwerp, erkend om het creëren van perfect uitgebalanceerde ontwerpen.
De ontwerpen van Studio Piet Boon kenmerken zich door een unieke combinatie van functionaliteit, esthetiek en individualiteit. De vaak bekroonde en innovatieve ontwerpen zijn authentiek, tijdloos en hebben een sterk oog voor uitmuntende details. De unieke villa is het eerste ontwerp in Noord-Nederland.

Contact

Nico Nijenhuis
Nico Nijenhuis

Nieuwbouwadviseur
nieuwbouw@pandomo.nl

WhatsApp


Bekijk de projectwebsite

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie