In Verkoop
3 Woningen
Vanaf 124 m2

Project 'Mussengang': 3 unieke stadsvilla's in de binnenstad van Groningen.
NOG 1 BESCHIKBAAR.

De luxe en duurzame woningen aan de Mussengang zijn rustig en gunstig gelegen aan de rand van het historische stadshart van Groningen, aan de oostzijde van de Diepenring. Op loopafstand van zowel de Grote Markt, de Stadsschouwburg, het Groninger Forum en de gezellige binnenstad. De ideale uitvalsbasis voor stedelijke genieters. Deze drie prachtige woningen vormen de beëindiging van een korte reeks panden aan de noordzijde van Mussengang. Het grenst aan de oostzijde aan een parkeerterrein en aan de noordzijde direct aan een schoolplein. Project Mussengang is ontworpen voor de manifestatie Wonen in Stadshart. Een ontwerp voor drie bijzondere stadsvilla’s waarin alles op eigen kavel is ondergebracht: parkeren, wonen, buitenruimte, groen.

Elke woning is circa vierenhalve meter breed en veertien meter diep en onderverdeeld over drie woonlagen.
Het volume met de drie stadswoningen aan de Mussengang is niet enkel aan de buitenzijde een opvallend eigentijdse verschijning, aan de binnenzijde bieden ze ruimte en kwaliteit op het hoogste niveau.

Op de begane grond is een garage met daaraan de voordeur en een (fietsen)berging. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een slaap- of werkkamer, het gastentoilet en een binnenberging/technische ruimte. Een open trappenhuis verbindt de drie verdiepingen aan elkaar en zorgt voor extra lichtinval in de woningen.

De woonkamer annex woonkeuken ligt op de eerste verdieping, die een extra royale inwendige hoogte van circa drie meter heeft en aan beide zijden is voorzien van grote ramen.

Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers van maar liefst 20,6m² en 10,2m² een royale badkamer met l toilet, inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad (optioneel). Een patio met een oppervlakte van 7,4m² gelegen tussen de slaapkamers biedt bijzondere buitenruimte aan de woning.

Tot slot is er op de 3e verdieping, via een vaste trap, een heerlijk dakterras van ruim 20 vierkante meter. Ultiem genieten!

Mussengang is comfortabel wonen in de luwte, maar met alle stadse levendigheid om de hoek!

BIJZONDERHEDEN:
- extra hoge woonverdieping
- prachtig lichtinval
- zeer energiezuinig (BENG)
- 3 slaapkamers
- incl. dakterras van ca. 20 m², via vaste trap te bereiken.
- patio van ca. 7m²
- garage van ca. 22 m²

Contact

WhatsApp


Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie