In Verkoop
27 Woningen
Vanaf 105 m2

Ontdek jouw NoorderHorizon!

Aan het water van het Van Starkenborghkanaal ligt het charmante dorp Zuidhorn. Een bijzonder dorp waar mensen elkaar op straat begroeten met een vrolijk 'Moi'. Waar je geniet van de kleine maar bijzondere dingen in het leven.

Hier voelt het als thuis
De weidse uitzichten over akkers, weilanden en sloten maakt dit de ideale plek om te ontspannen. En dat op nog geen tien minuten rijden met de auto of de trein naar de Stad. Verscholen tussen de wuivende rietkragen zie je nog net het puntje van “d' Olle Grieze”. Dat voelt Gronings en vertrouwd.

Waar kinderen lekker buiten spelen. Waar de was buiten hangt te drogen. En de heg dienst doet als koffiemomentje met de buren. Kortom: de plek waar je thuiskomt als buitenmens. Aan de rand van het dorp verrijst stapje voor stapje NoorderHorizon. Een groene wijk die zich moeiteloos vormt in het ruige Groningse landschap.

Woningaanbod
Nieuwbouwwoningen met karakter, in een groene omgeving met rust en ruimte, en veel natuur om je heen. Je vindt ze straks in NoorderHorizon. Het aanbod wordt gevarieerd en voor iedereen.

Om die reden ontwikkelen en bouwen we een gevarieerd programma. Van groot tot klein, voor jong tot oud, singles, stellen en families en in verschillende prijsklassen.

De eerste fase van NoorderHorion zal bestaan uit de volgende woningtypen:
- 13 rijwoningen
- 4 levensloopbestendige woningen
- 10 tweekappers
- 14 vrije kavels

Alle woningen in NoorderHorizon zijn gasloze, perfect geïsoleerde woningen met warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming en -koeling. Dankzij het ventilatiesysteem heb je altijd frisse en schone lucht in huis.

De woningen zijn energieneutraal, dit betekent lage energielasten. Goed voor het milieu én de portemonnee.
Compleet met keuken en sanitair
De woningen zijn standaard uitgerust met complete keuken en sanitair.

Zie jij jezelf hier wonen?
Meld je aan via de projectsite en we houden je op de hoogte.

Contact

Nico Nijenhuis
Nico Nijenhuis

Nieuwbouwadviseur
nieuwbouw@pandomo.nl

WhatsApp


Bekijk de projectwebsite Downloads

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie