Binnenkort
Vanaf 70 m2

NIEUW AANBOD:

24 moderne appartementen in ZekerZuid
Ben je op zoek naar een comfortabel appartement in de stad Groningen? Dan hebben we een gouden tip voor jou! Op een groene en strategische locatie in Groningen Zuid gaat het project ZekerZuid van start. De technische school aan de Van Schendelstraat heeft al een ware transformatie ondergaan. Nu is het de beurt aan de naastgelegen gymzaal om plaats te maken voor een hagelnieuw gebouw met 24 eigentijdse appartementen!
De appartementen
De 24 appartementen van het plan liggen verdeeld over de vier woonlagen van het gebouw. Zowel twee- als driekamerappartementen met een fijn balkon, die van alle gemakken zijn voorzien. Daarbij is er een luxe parkeerkelder en een ondergrondse fietsenstalling.

Type A
Dit unieke tweekamerappartement aan de voorzijde van het gebouw is praktisch gelegen op de begane grond, waardoor je gemakkelijk de deur uitstapt. De woonoppervlakte bedraagt circa 90 m² en je hebt een fijn terras op het westen tot je beschikking.

Type B
Van dit compacte tweekamerappartement is slechts één bouwnummer beschikbaar. Heb jij aan 1 slaapkamer genoeg en zie jij jezelf al genieten aan de rand van het park? Dan is dit appartement van 70 m² jou op het lijf geschreven.

Type C
Dit driekamerappartement is met 96 m² lekker ruim bemeten. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht op het groen aan de voorzijde van gebouw. Beide slaapkamers kijken uit naar opzij. Vanaf het royale balkon op de 1e, 2e of 3e verdieping geniet je volop van alles om je heen.

Type D
Dit type driekamerappartement van 90 m² is gesitueerd op de 1e, 2e en 3e verdieping aan de rustige achterzijde van het gebouw. De woonkamer en het balkon zijn georiënteerd op het noord- of het zuid-oosten, net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Type E
Het grootste appartement van allemaal is dit type van maar liefst 100 m². De bouwnummers van dit type liggen pontificaal vooraan op de 1e, 2e of 3e verdieping, centraal in het gebouw. Hier beschik je over twee riante slaapkamers en een ruime woonkamer/slaapkamer.

Elk appartement heeft een terras of royaal balkon en een eigen parkeerplaats in de kelder.

Groningen voelt als thuiskomen!
Rustig en groen wonen, met alle voorzieningen om de hoek? Vanuit ZekerZuid zoek je de stadse gezelligheid op wanneer jij dat wilt. Groningen biedt alles wat je van een grote stad mag verwachten. Het is een universiteitsstad met veel historie; denk aan karakteristieke grachten en monumentale panden. Het cultuuraanbod is gevarieerd en op de Grote Markt, de Vismarkt en het A-Kerkhof is altijd iets te doen. Een bruisende stad vol leuke boetiekjes, echte speciaalzaken en goede restaurants.

Omringd door groen
Hier kom je tot rust in het groen! Je zou haast vergeten dat de grote stad op slechts een steenworp afstand ligt. Je kunt heerlijk wandelen in de buurt, langs het Helperdiep en door het Sterrebos, en dankzij de nieuwe toekomstplannen woon je straks gelijk aan het Zuiderplantsoen.

Verwachte start verkoop: voorjaar 2024

Contact

WhatsApp


Bekijk de projectwebsite

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie