Binnenkort
Vanaf 57 m2

Project URBN62 | Waar de stad jouw thuis wordt.
62 moderne appartementen in Groningen

WONEN IN URBN62
Je wordt wakker met het zonlicht dat schittert op het Van Starkenborghkanaal. De geur van vers gezette koffie komt je tegemoet en begroet je met een warm gevoel van ‘thuis’.
Je voelt de energie van de levendige buurt en geniet van je latte op je balkon. Straks lekker lunchen op de Grote Markt? Spring op je fiets, binnen tien minuten ben je er! Of toch liever een picknick in het park?
Op deze heerlijke plek in de stad woon je precies zoals jij dat wilt: niet de directe binnenstadhectiek, wél de bruisende stadsdynamiek. URBN62 – stads en stijlvol wonen op z’n best.

HET PLAN
Stads wonen aan het Van Starkenborghkanaal
Ten noorden van de Groninger binnenstad, aan de rand van de Korrewegwijk en direct aan het Van Starkenborghkanaal, wordt een nieuwbouwproject gerealiseerd met 62 moderne koopappartementen. De architectuur sluit aan op de nabijgelegen Berlage Hof, waarvan de bouwstijl op zijn beurt is geïnspireerd op de voormalige schoolgebouwen in de wijk.

De 62 prachtige appartementen variëren in grootte en bieden alle comfort die je je wenst. Of je nu doorstromer bent of starter: hier vindt iedereen zijn plek! Elk appartement beschikt over een ruime woonkamer, een of twee slaapkamers en een eigen buitenruimte. Je fiets kun je kwijt in een van de twee gezamenlijke fietsenbergingen op de begane grond. Parkeren kan in het binnen gebied van het complex, of (op het eigen terrein) aan de Antillenstraat.

DE APPARTEMENTEN
Je eigen unieke stadse stek
Het appartementengebouw bestaat uit drie delen: een deel met zes woonlagen aan het Van Starkenborghkanaal, een deel met vijf woonlagen aan de groene zone naast het gebouw, en een deel met vier woonlagen aan de Antillenstraat.
De 62 moderne appartementen zijn allemaal gelijkvloers en perfect voor een- en tweepersoonshuishoudens. Je kunt kiezen voor een 3-kamerappartement (daarvan zijn er 59) of een studio met één slaapkamer (daarvan zijn er 3 op de begane grond).
Alle woningen hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of – op de begane grond – een privéterras.

PLANNING
De verkoop van de appartementen start in het najaar van 2024

DE LOCATIE
Alles-in-één locatie in de stad

Groningen bruist! Relax in het groene Noorderplantsoen, duik in de cultuur van het Groninger Museum en struin over de gezellige markten op de Grote Markt. Beklim de Martinitoren, geniet van de gezellige eetcafés en terrassen rond de Vismarkt, en ontdek het Groninger Forum – een cultureel epicentrum met bioscopen, een bibliotheek en een panoramisch dakterras. Van historie tot hippe hotspots: in Groningen vind je het allemaal!
De Antillenstraat ligt ten noorden van het stadscentrum aan de rand van de Korrewegwijk en is volop in beweging. Het is een van de oudere stadswijken in Groningen en heeft een mix van woonhuizen, appartementen en voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. De locatie is goed bereikbaar en centraal gelegen ten opzichte van andere wijken en het centrum van de stad.
Op de fiets sta je in tien minuten in het hart van de stad of op het station. Zin in chillen te midden van groen of een rondje joggen door het park? In Groningen kun je te kust en te keur: het Noorderplantsoen, het Oosterpark … En ken je de Hamburgervijver al?
Op deze alles-in-één locatie vind je het beste van twee werelden: een rustige thuisbasis waarin je de stadse reuring voelt, én de bruisende dynamiek van de binnenstad.

DUURZAAMHEID
Modern en duurzaam wooncomfort
Het project URBN62 is een prachtig voorbeeld van natuur inclusief bouwen. Het gebouw krijgt groene daken, met onder de dakrand nestkasten voor vleermuizen, gierzwaluwen, mezen en mussen. Het middengebied van het gebouw wordt rijk voorzien van bomen en planten, aan de Antillenstraat verschijnen meerdere plantvakken en er komt een groene erfafscheiding.
Uiteraard voldoen alle appartementen aan alle hedendaagse normen als het gaat om comfortabel wonen en duurzaamheid (gasloos, triple glas, etc.). Daarbij wordt ieder appartement opgeleverd met een individuele warmtepomp en een warmteterugwin-installatie.

De verkoop van de appartementen start in het najaar van 2024.
Meld je snel aan via de projectwebsite en we houden je op de hoogte.

Contact

WhatsApp


Bekijk de projectwebsite

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht

Locatie