dinsdag 20 juli 2021

Welke derdejaars of vierdejaars HBO student wil bij ons aan de slag?

Zoek jij een goed en prettig stageadres (vanaf september) voor minimaal 20 weken lang en 4 dagen per week? Of heb je inspiratie nodig voor je afstudeerscriptie en zie jij kans je afstudeertraject te combineren met een vierdaagse werkweek?

Wij hebben ruimte om een stagiair(e) te begeleiden. Ons team Verhuur & Vastgoedbeheer heeft bovendien een aantal uitdagende projecten waarbij een kritische en frisse blik heel welkom is.  

Klinkt dit als een goed aanbod? Laat dan van je horen. Reageren kan via e-mail (info@pandomo.nl) met een korte toelichting en je CV of telefonisch via 050-8533733. Je kunt dan vragen naar Remco Molenaar.

Enkele reacties van stagiaires uit de afgelopen 1,5 jaar: 

“Ik heb 5 maanden lang mijn meewerkstage mogen doen bij Pandomo Makelaars Groningen. Het is super snel gegaan en ik heb er ontzettend veel van geleerd, zowel over Marketing/Communicatie als over de makelaardij.

Ook heb ik super veel vrijheid en verantwoordelijkheid gekregen de afgelopen maanden en heb ik mijn stage met een mooie beoordeling mogen afronden! Dus, ben je nog op zoek naar een leuke meewerkstage, kijk dan zeker eens op de site van Pandomo!” 

Emma Schepers, derdejaars HBO Communicatie

 

"In het tweede jaar van de HBO studie Vastgoed & Makelaardij loopt iedereen 10 weken stage. Normaal gesproken is die periode echt wat te kort om een goed beeld te krijgen van een full service kantoor. Omdat ik al kennis had van Realworks via een eerdere stage en ook door mijn bijbaan bij Pandomo Makelaars was dit gelukkig wel haalbaar.

En ik heb wederom een super fijne en leerzame tijd gehad. En nog steeds werk ik met veel plezier bij dit kantoor waar ik alle teams kan ondersteunen waar nodig."

Maryan Stokhof De Jong, tweedejaar HBO Vastgoed & Makelaardij en algemeen medewerker Pandomo Makelaars

 

"Mijn stage bij Pandomo Makelaars heb ik ervaren als een leuke tijd met een enorme persoonlijke ontwikkeling. 
Tijdens mijn onderzoeksperiode liep ik tegelijk stage op de Verhuur en Vastgoedbeheer afdeling. Door de verdeling tussen zowel werken en onderzoek was de periode erg leerzaam. Tijdens de werkzaamheden leer je alle collega's kennen en kan je kennismaken met alle afdelingen van het bedrijf, Pandomo Makelaars heeft alles onder één dak. 
Het kantoor heeft een platte organisatiestructuur en het contact met collega's is laagdrempelig; iedereen helpt elkaar en we doen het samen. We zijn een grote organisatie met een grote vertegenwoordiging op de Groningse vastgoedmarkt. Daarbij hoort hard werken en een gezond verantwoordelijkheidsgevoel. De voldoening en beloning zijn daardoor des te groter. Schroom je een uitdaging niet en wil jij ook echt wat uit je stage halen?"

Jasper Reininga, destijds vierdejaars student HBO Vastgoed & Makelaardij, inmiddels Makelaar K-RMT bij Pandomo Makelaars

Terug naar overzicht