woensdag 03 november 2021

Graag tot ziens op de Nieuwbouwbeurs!

November staat traditiegetrouw in het teken van de NieuwBouw / Verbouw XL beurs. Natuurlijk is Pandomo Makelaars hier weer prominent aanwezig. Tijdens deze beurs kunt u zich laten informeren over actuele en toekomstige projecten en ontwikkelingen. Ons team van makelaars en adviseurs is alle dagen aanwezig om u te informeren en uw vragen te beantwoorden. 

 

Wanneer: 

 Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 november

Tijdstip: 

 Van 10:00 tot 17:00 uur 

Locatie: 

 MartiniPlaza 
 Leonard Springerlaan 2, Groningen 


Wat kunt u van ons verwachten?

We hebben nieuwe impressies van de gezinswoningen in Sappemeer, Nørengard. Ook presenteren we de start verkoop van Zin in Zuid. De plattegronden van de woningtypes en de verkoopprijzen hiervan maken we dan bekend. Het laatste nieuws over het project Holt op de voormalige ALO locatie delen we dan ook graag met u. Daarnaast kunnen we u meer vertellen over de 3 vrijstaande woningen van project Tsjerkepaed in Earnewâld en delen we met plezier alle informatie over huurcomplex Energiek aan de Boumaboulevard. 

Naast al deze informatie in de stand worden er presentaties gehouden over de projecten Zin in Zuid en Holt door de betrokken architecten. U kunt deze presentaties bijwonen, maar let op: vol is vol! 

Presentatie transformatieproject Zin in Zuid 

  • Zaterdag 20 november om 11:15 uur 
  • Zondag 21 november om 13:15 uur 

Presentatie gebiedsontwikkeling Holt 

  • Zaterdag 20 november om 13:30 uur 

  • Zondag 21 november om 13:30 uur 

De entree is gratis

Om een veilige beurs voor iedereen mogelijk te maken, is het vanuit overheidswege verplicht om je online te registreren en een aankomsttijd te reserveren. Hiermee spreiden we de bezoekersstroom. Dit kunt u doen via www.nieuwbouwxl.nl. De entreetickets ontvangt u dan kosteloos in uw mailbox.

Voor dit evenementen is tevens een coronatoegangsbewijs verplicht voor toegang. Via de CoronaCheck-app zijn de volgende bewijzen geldig:

  • Vaccinatiebewijs
  • Herstelbewijs
  • Negatieve testuitslag van max. 24 uur oud

Een geldige papieren versie van een coronatoegangsbewijs wordt tevens geaccepteerd.

Terug naar overzicht