Nieuwbouw: van 'in voorbereiding' tot 'in aanbouw'

Zoals u van ons gewend bent, geven wij u in deze blog inzicht in alle actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten.

Prelude | Groningen Zuid
In het bruisende Helpman verrijzen aan de Beethovenlaan binnenkort zeven luxe en robuuste stadsvilla’s met maar liefst vier bouwlagen. Deze statige woningen bieden veel ruimte en indelingsmogelijkheden! Afgelopen week is ook de laatste woning mondeling verkocht en kunnen er keuzes worden gemaakt voor de gewenste indeling. Een grote woonkeuken op de begane grond, een ruime living op de eerste verdieping? Tuin- of juist straatgericht koken of toch graag een kookeiland? Het kan in Prelude allemaal! De overige twee verdiepingen zijn in te delen met maximaal maar liefst zes slaap- en/of studeerkamers. Standaard is één royale badkamer bij de VON-prijs inbegrepen maar een luxe van twee badkamers is ook mogelijk.

Wilt u reserve staan voor één van deze woningen of bent u benieuwd naar toekomstige alternatieven? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Zin in Zuid | nog enkele woningen beschikbaar
In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de Van Schendelstraat. De sloop van de voormalige school is bijna afgerond en dus kan er binnenkort gestart worden met de verbouwing.
In het project ‘Zin in Zuid’ wordt de monumentale, technische school omgeturnd tot een geweldig pand met 75 zeer verschillende types appartementen. De kenmerkende gevel en het V-vormige dak, de grote raampartijen en unieke historische trekjes worden gecombineerd met de luxe en het comfort van nieuwe appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen. Zit uw ideale woning er nog tussen? En er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar! Neem contact met ons zodat wij u alle verkoopdocumentatie kunnen toesturen. Tevens informeren wij u met plezier over de beschikbaarheid en mogelijkheden en maken hiervoor graag een afspraak.

HOLTVoormalige Alo-locatie
Aan de zuidkant van de stad, nabij het Martini Ziekenhuis aan de Van Swietenlaan en het Stadspark, komt straks de nieuwe woonbuurt HOLT waarin ontmoeten centraal staat en ruimte is voor groen, ontspanning en gezondheid. In HOLT worden circa 320 woningen gerealiseerd in een mooie mix van koop en huur. Dit alles gecombineerd met een aanzienlijk commercieel programma met onder andere kantoren, medische bedrijven en horeca. Dat met elkaar maakt dat er een heel nieuw levendig gebied ontstaat. Meldt u hier aan en we houden u op de hoogte.

Parkhoven | nog enkele woningen beschikbaar
De verkoop van het project Parkhoven in Meerstad is in volle gang. Veel woningen staan inmiddels onder optie of zelfs al verkocht, maar er zijn ook nog diverse woningen beschikbaar! Met een woning in Parkhoven geniet u van de voordelen van ‘buiten’ wonen, gecombineerd met de voorzieningen van de grote stad. De woningen hebben een heerlijke zonnige tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof midden in de wijk Groenewei. Dankzij de diverse ontwerpen van de architect en de vele opties die u binnenshuis hebt, vind u vast een woning die past bij uw woonwensen. Prijzen vanaf € 435.000,- v.o.n. Bekijk het actuele aanbod hier en schrijf u in via de projectwebsite.

Parkrand BLVD | 18 statige eengezinswoningen
De pre-sale van de 18 eengezinswoningen van Parkrand BLVD is gestart. U kunt nu alle verkoopplattegronden en impressies op de projectwebsite bekijken. Ook zijn de vanaf-prijzen bekend (vanaf € 450.000,- v.o.n.) én staat de woonconfigurator online. Met deze woonconfigurator kunt u uw ideale huis samenstellen. Binnenkort start de officiële verkoop. Maak nu alvast een online woondossier aan op de projectwebsite. Klik vervolgens op het tabje ‘mijn voorkeur’ en op ‘bijwerken’ en geef uw voorkeur voor één of meer bouwnummers door. Wilt u straks bij de start verkoop een streepje voor hebben? Laat dan alvast een haalbaarheidscheck invullen door een hypotheekadviseur. Onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Parkrand BLVD | 29 appartementen
Naast de 18 gezinswoningen kent het project Parkrand BLVD ook nog eens 29 gevarieerde appartementen. Een unieke kans voor mensen die gelijkvloers en iets compacter willen wonen zonder in te leveren op comfort. Of totaal anders willen wonen: heel royaal met het beste uitzicht van Meerstad. De appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 70 tot ruim 270 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras.
Wilt u niets missen? Maak alvast een account aan op de projectwebsite, dan ontvangt u als eerste het nieuws over de ontwikkelingen en de start verkoop!

Huys de Haar | Haren
In het centrum van Haren, op de locatie van garage De Groot, aan de Rijksstraatweg, komen circa 22 hoogwaardige appartementen met een parkeergarage onder het maaiveld en rondom het gebouw een prachtige tuin. De appartementen, enerzijds gelegen aan de Rijksstraatweg, anderzijds aan het hof, zijn luxe en variëren in grootte tot circa 200m². Alle appartementen worden voorzien van hoge plafonds en ruime balkons/dakterrassen. Meld u zich hier aan en we houden je op de hoogte.

Bouw update: Karakter, Driemaster, Vossenburglaan fase 3 en Eilandrijk
Met het mooie “technische weer” van de laatste tijd konden we het niet laten om ook even een update te geven van de projecten die in aanbouw zijn in Meerstad. Zo zijn ze bij Karakter druk aan het bouwen met de eerste verdiepingen. Zijn bij ‘Driemaster’ de eerste woningen al uit de steigers en is bij de 3e fase van De Vossenburglaan de bouw ook gestart. In Eilandrijk Borgmeren wordt ook druk gebouwd en verrijst de ene vrijstaande woning na de ander.

update-bouw-collage-sept.jpg

In de volgende nieuwsbrief kunt u de bouw updates ontvangen van: Mercado (zodra het groen op de gevels en dakterrassen is toegevoegd), De Kroon op het Ebbingekwartier en Zin in Zuid.

Diverse ontwikkelgebieden | In ontwikkeling
Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten in Meerstad (in de wijken Groenewei en De Zeilen), Suikerzijde, De Stadshavens en De Held III.
U kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dient u een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouwwebsite. Wij houden u op die manier op de hoogte. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

En natuurlijk kunnen wij u ook informeren over:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • De financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Terug naar overzicht