Stalstraat 67 is te huur

Luxe wonen met de binnenstad als achtertuin? Direct achter de Grote Markt, aan de historische Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, staat het stoere en eigentijdse Mercado. Het gebouw is nét opgeleverd! In dit project staan enkele appartementen te huur.

Een van die luxe huurappartementen ligt op de 6e verdieping van Mercado en heeft een ruime woonkamer met prachtige, open keuken (ca. 47m²). De keuken is van alle gemakken voorzien. Alle keukenapparatuur is ingebouwd en daarnaast is er nog genoeg opbergruimte beschikbaar. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon (16m²) die vrij uitzicht biedt over de binnenstad en waar je de klok kunt zien op de Martinitoren : )  

De badkamer is luxe afgewerkt en voorzien van een grote inloopdouche. De eerste slaapkamer (14m²) is lekker licht door de grote raampartijen en heeft de mogelijkheid voor een inloopkast. De tweede slaapkamer (8m²) is ook voorzien van een deur naar het balkon.

Achter de keuken zit de technische ruimte daarin zit een extra spoelblok en is er naast voldoende opbergruimte ook nog plaats voor de wasmachine/droger. In de kelder is een fietsenberging en de parkeerplaats. Er is ruimte voor het plaatsen van 4 fietsen en 1 auto.

De huurprijs inclusief parkeerplaats is €2.200,- per maand, exclusief utiliteiten- en servicekosten (deze zijn € 67,- per maand).

Meer informatie vind je via deze link naar onze website. Een bezichtiging op locatie, samen met Nico Nijenhuis is uiteraard mogelijk. Neem daarvoor contact op via info@pandomo.nl of 050-8533733 (telefoon of whatsapp). 

Terug naar overzicht