Zomers nieuwbouwnieuws

Geniet je nu ook van je vakantie? Vaak komen de mooiste ideeën en plannen tijdens deze periode bij je op. Houd die plannen vast! Stop met fantaseren en realiseer je dromen! Dat is op vakantie soms makkelijker gezegd dan ook gedaan. Wij helpen je daar voor, tijdens en ook na je vakantie met plezier bij! Maak vrijblijvend een afspraak om over de verschillende lopende of toekomstige nieuwbouwprojecten te praten en maak van je plannen werkelijkheid!

Buurtschap Coulissen - Leek

Buurtschap Coulissen bestaat uit 15 vrijstaande en half vrijstaande woningen, gelegen aan de rand van de wijk Oostindie in Leek. Wonen in een parkachtige omgeving met een landschappelijk karakter: dat biedt Buurtschap Coulissen in Leek. Nabuurschap en saamhorigheid zijn belangrijke waarden, met behoud van en respect voor elkaars privacy. Als toekomstig bewoner koop je meer dan een huis. Je bent ook  mede-eigenaar van het Buurtschapshuis en het gezamenlijke buitenterrein. Een moestuin, pluktuin of speeltoestellen voor de kinderen? Hoe het terrein er precies uit gaat zien, bepaal je als toekomstige bewoners samen.

Prijzen vanaf: € 422.500,- v.o.n.

Wil je meer informatie over dit project? Kijk op onze website! Natuurlijk kun je ook een afspraak inplannen voor een persoonlijk gesprek.

Mantelappel – De Vosholen Hoogezand

In het rustigste deel van de populaire nieuwbouwwijk De Vosholen komen vier moderne, energiezuinige hoek- en rijwoningen geheel in de stijl van woonwijk De Vosholen. De woningen aan de Mantelappel 13-19 zijn in het noordwesten van de wijk gelegen, waardoor er hoofdzakelijk bestemmingsverkeer is.

Wonen aan de Mantelappel in de trendy woonwijk De Vosholen combineert het rustige van het platteland met alle denkbare voorzieningen van het centrum van Hoogezand.

Via de Spoordijk wandel je zo naar de markt op zaterdag, het schitterende rijks monumentale Oosterpark en het treinstation met verbindingen naar Groningen, Veendam, Winschoten en Leer (D).

De woningen worden smart, duurzaam en energiezuinig gebouwd.

Wil je meer informatie over dit project? Kijk op onze website! Natuurlijk kun je ook een afspraak inplannen voor een persoonlijk gesprek.

Prijzen vanaf: € 290.000,- v.o.n.

Zin in Zuid | Nog maar enkele bouwnummers beschikbaar

In het project ‘Zin in Zuid’ transformeren we de oude technische school in nieuwe duurzame en energiezuinige appartementen. Old school, New Living waarbij we prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen combineren met het comfort van nieuwbouw. Een uniek project waar stads wonen in  een complex met een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen.

En er zijn nog maar een paar bouwnummers beschikbaar! Heb je voorkeur voor één van de Loftappartementen met een oppervlakte van ca. 60m², de laatste studio of ga je voor de laatste maisonnette met twee woonlagen en een oppervlakte van ca. 100m².

Neem dan z.s.m. contact met ons op om de beschikbaarheid en de mogelijkheden te bespreken. De bouw van het project ‘Zin in Zuid’ is in volle gang en verloopt zeer voorspoedig! Verwachte oplevering is vanaf november a.s.

Prijzen vanaf: € 294.500,- v.o.n.

Parkrand Estate | Nog maar enkele bouwnummers beschikbaar 

De verkoop van de 29 royale appartementen in Meerstad gaat zeer voorspoedig. Het grootste deel van de appartementen is inmiddels al verkocht maar er zijn ook nog een paar prachtige appartementen beschikbaar.

UITGELICHT: Parkrand Estate bouwnummer 0.6
Dit fantastische hoek-appartement heeft een oppervlakte van 113 m², beschikt over 3 slaapkamers en een zeer royaal terras van maar liefst 62 m².
Estate 0.6 heeft een prijs van € 495.000,- vrij op naam en is nog beschikbaar!

Meer informatie over de appartementen en alle verkoopdocumentatie vind je op de projectwebsite of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Parkrand BLVD | Prachtig en ruim wonen aan Park Meerstad

Naast de appartementen in Estate zijn van de woningen inmiddels ook al een flink deel verkocht. Droom je ook van een royale woning voor het hele gezin met Park Meerstad als je voortuin? Kijk dan eens naar het project Parkrand BLVD, met een locatie gelegen aan de rand van Park Meerstad en het Woldmeer. De 18 eengezinswoningen van Parkrand BLVD bieden ook van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. De eengezinswoningen hebben een prijs vanaf €450.000 vrij op naam.

Alle verkoopdocumentatie en de woonconfigurator staat op de projectwebsite of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Parkhoven – Meerstad

Goed nieuws vanuit het project Parkhoven! De bouw van een gedeelte van het project start nog dit jaar! En nog mooier nieuws: van deze woningen er nog maar één bouwnummer beschikbaar. Ben je op zoek naar een woning dichtbij het strand in Meerstad of wil je heerlijk genieten op je veranda? Dán is Parkhoven de ideale plek voor jou! In eerste instantie start de bouw van type Rode Geus en Taurus.

Taurus:
Indeling 2 hoek- en 3 tussenwoningen met dakkapel, alleen bouwnummer 1 heeft een zij-entree:

Entree/hal met toilet, woonkamer met open keuken en openslaande deur naar de tuin. De eerste verdieping is vanuit de hal bereikbaar, 3 slaapkamers, badkamer met toilet. Op de tweede verdieping vind je de 4e slaapkamer en technische ruimte. Je fiets plaats je in de berging in de tuin. Bij de woning horen tevens 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Prijzen vanaf: € 472.000,- v.o.n.

Rode Geus:
Indeling 4 half vrijstaande woningen met dakkapel en zij-entree:

Entree/hal met toilet, woonkamer met open keuken en openslaande deur naar de tuin. De eerste verdieping is vanuit de riante hal bereikbaar, 3 slaapkamers, badkamer, toilet. Op de tweede verdieping vind je de multifunctionele ruimte met dakkapel en technische ruimte. Je auto en of fiets plaats je in de garage.

Prijzen vanaf: € 625.000,- v.o.n.

Huys de Haar - Haren

In het centrum van Haren, op de locatie van garage De Groot, aan de Rijksstraatweg 115, worden circa 20 hoogwaardige appartementen ontwikkelt, met een parkeergarage onder maaiveld en rondom het gebouw een prachtige tuin. De appartementen komen rondom één centrale kern en opgang en variëren in oppervlakte tot ongeveer 180m².

De verkoop start na verwachting eind dit jaar. Meld je hier aan als belangstellende en we houden je op de hoogte.

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkelingen
Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten met woningen, bungalows en appartementen in Meerstad, Stadshavens, De Suikerzijde, Grunobuurt en Stationsgebied, De Held III, Haren, Zuidhorn en nog veel meer.
Je kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dien je een woonaccount aan te maken op onze nieuwbouwwebsite.Wij houden je vervolgens op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de nieuwbouwontwikkelingen door te nemen.

Wij kunnen je ook informeren over:

  • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
  • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
  • De financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Terug naar overzicht