Starten bouw Meerstad

Net voor de bouwvakantie begint komt het bericht dat twee nieuwbouwprojecten in Meerstad zullen starten met de bouw. Dit najaar gaat de bouw van de eerste fase van Parkhoven beginnen en datzelfde geldt ook voor de appartementen van Parkrand Estate. Bij project Parkhoven zijn de woningtypes Taurus en Rode Geus als eerste aan de beurt. In project Parkrand Estate is meer dan 75% van de 29 appartementen verkocht. Om die reden is de aangekondigd dat de bouw van het appartementengebouw eind november van start gaat. Geweldig nieuws voor de kopers!

Voor ons een mooie aanleiding om beide projecten nog eens onder de aandacht te brengen nu zeker is dat deze nieuwbouwprojecten doorgaan en er over enige tijd al gewoond kan worden. 

Parkhoven biedt wonen in een groene en waterrijke omgeving met veel ruimte en vrijheid. Het project bestaat uit in totaal 36 rij- en halfvrijstaande woningen en hebben uitzicht op het goede hart van de wijk en dichtbij het strand. De verschillende woningtypes (half vrijstaande huizen, hoek- en rijwoningen) beschikken vrijwel allemaal over een verandera en liggen aan het park. 

parkhoven-itemjpg.jpg

Dankzij de diverse ontwerpen van de architect en de vele opties die je binnenshuis hebt, vind je vast een woning die past bij jouw woonwensen. De kenmerken van het aanbod van Parkhoven op een rij:

  • 28 hoek- en rijwoningen vanaf 102 m² gebruiksoppervlakte
  • 8 halfvrijstaande woningen vanaf 140 m² gebruiksoppervlakte
  • Ruime kavels
  • Separate berging
  • Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Veel woningen hebben een veranda aan de voorzijde
  • Warmtepomp voor verwarmen en koelen
  • Vrij op naam prijzen vanaf €440.000,-

‘Hoge energielasten? Die heb je niet in Parkhoven. De woningen zijn voorzien van hoogwaardige isolatie, zijn gasloos en volop energiezuinig’

Een van de woningtypes genaams Chillingsham is te bezichtigingen. IBij Vesta Woonforum kun je ervare hoe ruim deze woning is. Als je een afspraak maakt om er te gaan kijken, dan is Nico daar graag bij aanwezig. Maar uiteraard ben je vrij om er naartoe te gaan wanneer je wilt. 

parkhoven-chillingham.jpg  chilling.jpg

Locatie: Vesta Woonforum, Peizerweg 74 te Groningen – 2e etage.
Wanneer: Op afspraak, gedurende de zomervakantie (22 jul t/m 3 sept). 

Parkrand Estate

In de 29 comfortagele en energiezuinige appartementen van Parkrand Estate woon je royaal en gelijkvloers. Omdat er nog maar 12 appartementen in Meerstad staan is het uitzicht uniek te noemen! Er zijn nog enkele appartementen te koop met een vrij op naam prijs vanaf €439.500,-.

Beschikbaar aanbod
Een van de nog beschikbare appartementen van Parkrand Estate is bouwnummer 0.6 met een gebruiksoppervlak van 113 m2. Het gaat hierbij om een appartement op de begane grond waarbij de tuin van 62m2 hoort. Het is het enige appartement op de begane grond met 3 slaapkamers en vanuit dit appartement ervaar je vanaf alle kanten de bruisende Vossenburglaan en de prachtige omgeving. De v.o.n. prijs is €495.000,-.

Bouwnummer 0.7 is een appartement met het grootste terras op de begane grond met een vrij op naam prijs van €459.500,-. Dit appartement biedt veel licht en ruimte en het heeft een grbruiksoppervlak van 103 m2 en 2 slaapkamers.

Bouwnummer 1.8 is nog beschikbaar en heeft drie slaapkamers en een ruime woonkemer met open keuken en een balkon. De v.o.n. prijs is €445.000,- en heeft een gebruiksoppervlak van 103 m2.

Een ruim hoekappartement op de tweede verdieping (bouwnummer 2.8) biedt veel ruimte, 3 slaapkamers, lichtinval en rondom uitzicht. Dit voelt heel ruimtelijk. De prijs is €439.5000,- v.o.n.

parkrand-estate-klein.jpg

Voor meer informatie over Parkhoven en/of Parkrand Estate zijn onze nieuwbouwadviseurs uiteraard te bevragen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en meer informatie te krijgen over de voordelen van nieuwbouw.  

 

Terug naar overzicht