Help jij ons mee woonwensen waar te maken?

Pandomo Makelaars is een van de grootste NVM-makelaars van de stad Groningen. Wij zijn een full-service makelaarskantoor, gespecialiseerd in de particuliere woningmarkt. Wij streven na iedereen te helpen met welke woonvraag dan ook. We bemiddelen bij de aankoop, verkoop, verhuur & beheer en ook bij de financiering van bestaande en nieuwbouw woningen. Met 16 collega’s zorgen we met elkaar voor de beste klantreis. Als ambitieus makelaarskantoor zijn wij op zoek naar de beste specialisten in hun vakgebied.

Kom jij bij ons werken als 

Binnendienstmedewerker Team Bestaande Bouw?

Als medewerker binnendienst Bestaande Bouw maak je deel uit van een team van 5 makelaars/adviseurs en 4 binnendienstmedewerkers. Je bent de rechterhand van de makelaar(s) en nauw betrokken bij de aan- en verkoopprocessen. In jouw rol heb je veel contact met onze opdrachtgevers, je bent daarin pro-actief, betrokken en meedenkend. Daarnaast leg je snel verbanden tussen verschillende telefoontjes, e-mails en gesprekken, waardoor je perfect in staat bent de juiste ondersteuning te bieden aan onze klanten. Je bent tevens mede verantwoordelijk voor de agendaplanning, begeleiding van onze interne processen en de (veelal digitale) informatievoorziening naar onze opdrachtgevers toe. 

Wie ben jij?
Jij bent een administratieve duizendpoot. Het is voor jou een uitdaging om de makelaar(s) te ondersteunen. Je fungeert als spin in het web. Je volgt de bezichtigingen en klantreis nauwgezet. Het hele proces rondom de woningverkoop verloopt - mede door jouw bijdrage - vlot en correct. Je bent betrokken bij de organisatie en vindt het leuk om het te ondersteunen bij open dagen en evenementen. Werken in een dynamische en vaak hectische omgeving spreekt jou aan en je kunt bovendien goed overzicht houden, plannen en prioriteiten stellen. Met jouw actieve hands-on mentaliteit en uitstekende sociale vaardigheden draag je bij aan onze prettige werksfeer. Ben je ook communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk) en iemand die snel verbanden ziet en weet te benutten? Dan pas jij wellicht heel goed bij ons en maken we graag kennis met je!

Hier herken jij jezelf in: 

 • MBO/HBO werk en- denkniveau 
 • Affiniteit met de makelaardij  
 • Ervaring met werken in een hectische en dynamische omgeving 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk) 
 • Goede beheersing van administratiesystemen  
 • Kennis van Realworks? Dan heb je zeker een streepje voor bij ons! 
 • Ervaring binnen een makelaarskantoor is niet noodzakelijk, wel erg handig! 

Wat wij bieden:  

 • Marktconform salaris en 8% vakantiegeld 
 • Goede pensioenregeling 
 • 33 vakantiedagen (op basis van een fulltime werkweek) 
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
 • Ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven, ongeacht welke rol je hebt 
 • Een leuke en informele werksfeer met gezellige collega’s 

Enthousiast? 
Ben je snel beschikbaar voor minimaal 32 uur per week en geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan uiterlijk maandag 1 januari je brief en CV (bij voorkeur samengevoegd tot één document), onder vermelding van 'vacature binnendienst medewerker' naar: info@pandomo.nl.  

Voor meer informatie of vragen over de procedure of functie kun je contact opnemen met Gerben Cazemier, bereikbaar via telefoonnummer 050-8533733 of via info@pandomo.nl.  

Terug naar overzicht