Nieuwbouw blikt vooruit: biedt 2024 weer een boost?

Wat 2024 ons qua nieuwbouw gaat brengen weten we natuurlijk nog niet exact, maar we zijn inmiddels zeker van een aantal nieuwe projecten in en rondom ons stad. De voorbereidingen voor NoorderHorizon en Mussengang zijn al in een vergevorderd stadium. Zodra we daarover de impressies en overige informatie naar buiten mogen brengen, zullen we dat zeker doen! Voor nu richten we ons op de woningen die in verkoop zijn en waarvan de voorraad merkbaar beperkter wordt. Voor een update en het actuele woningaanbod in Meerstad verwijzen we graag naar het verkoopevent dat aanstaande zaterdag plaatsvindt. Graag tot ziens aldaar!

Verkoopevent Meerstad | zaterdag 9 december a.s.
Staat wonen met een permanent vakantiegevoel ook op jouw wensenlijst? Of ben je nieuwsgierig naar alle plannen in en rondom Meerstad? Wat jouw reden ook is: je bent van harte welkom op het verkoopevent in Meerstad!

Op zaterdag 9 december verwelkomen we je met plezier tussen 11.00 en 15.00 uur in het Informatie- en verkoopcentrum van Bureau Meerstad aan Zijlkade 2 in Meerstad.

Tijdens het Verkoopevent informeren Helene en Nico jou met kennis van zaken over de volgende projecten:

 • Parkhoven
 • Parkrand Estate/BLVD

Mussengang | 3 stadvilla’s in ’t centrum van Groningen

Deze maand start de verkoop van deze 3 unieke stadsvilla's in de binnenstad van Groningen. De luxe en duurzame woningen aan de Mussengang zijn rustig en gunstig gelegen aan de rand van het historische stadshart van Groningen, aan de oostzijde van de Diepenring. Op loopafstand van zowel de Grote Markt, de Stadsschouwburg, het Groninger Forum en de gezellige binnenstad. De ideale uitvalsbasis voor stedelijke genieters. Deze drie prachtige woningen vormen de beëindiging van een korte reeks panden aan de noordzijde van Mussengang. Het grenst aan de oostzijde aan een parkeerterrein en aan de noordzijde direct aan een schoolplein. Project Mussengang is ontworpen voor de manifestatie Wonen in Stadshart. Een ontwerp voor drie bijzondere stadsvilla’s waarin alles op eigen kavel is ondergebracht: parkeren, wonen, buitenruimte en groen.

Mussengang is comfortabel wonen in de luwte, maar met alle stadse levendigheid om de hoek! Meld je hier aan als belangstellende en ontvang bericht zodra de woningen in verkoop gaan. Uiteraard krijg je dan ook de volledige verkoopdocumentatie toegestuurd.

NoorderHorizon | Oostergast Zuidhorn l Begin 2024 in verkoop
Dura Vermeer is volop bezig met de ontwikkeling van NoorderHorizon. Een groene, nieuwe wijk aan de rand van Zuidhorn die zich moeiteloos vormt in het ruige Groningse polderlandschap.

Nieuwbouwwoningen met karakter, in een groene omgeving met rust en ruimte en veel natuur om je heen. NoorderHorizon wordt voor iedereen. Om die reden wordt een gevarieerd programma ontwikkeld en gebouwd dat geschikt is voor diverse doelgroepen: gezinnen, één- of tweeverdieners, jong en oud. De eerste fase van NoorderHorion zal bestaan uit de volgende woningtypen:

 • 13 rijwoningen
 • 4 levensloopbestendige woningen
 • 8 tweekappers
 • 14 vrije kavels

Alle woningen in NoorderHorizon zijn gasloze, perfect geïsoleerde woningen en voorzien van warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn energieneutraal. Dit betekent lage energielasten. Goed voor het milieu én de portemonnee. De woning koop je inclusief complete keuken en sanitair van THUIS - de Showroom. Zie jij jezelf hier al wonen?

De verkoop zal begin 2024 van start gaan. Wil je op de hoogte gehouden worden van NoorderHorizon? Meld je dan aan via de projectwebsite.

Buurtschap Coulissen | wonen in een gezamenlijk, natuurlijk landschap
Buurtschap Coulissen bestaat uit 16 vrijstaande, half vrijstaande huizen èn rijwoningen. Aan de rand van de wijk Oostindie in Leek woon je in een parkachtige omgeving met een landschappelijk karakter. Nabuurschap en saamhorigheid zijn belangrijke waarden, met behoud van en respect voor elkaars privacy. Als toekomstig bewoner koop je meer dan een huis. Je bent ook mede-eigenaar van het Buurtschapshuis en het gezamenlijke buitenterrein. Een moestuin, pluktuin of speeltoestellen voor de kinderen? Hoe het terrein er precies uit gaat zien, bepaal je als toekomstige bewoners samen.

NIEUW: Aan het plan zijn vijf rijwoningen toegevoegd: drie tussenwoningen en twee hoekwoningen met prijzen vanaf circa € 349.000,- v.o.n.

De pluspunten van de woningen van Buurtschap Coulissen:

 • Door de vorm en het materiaalgebruik lijkt de bouwstijl op een schuurwoning
 • Plek voor maar liefst 2 parkeerplaatsen bij huis
 • Duurzaam gebouwd
 • Woning is aanpasbaar naar jouw woonwensen

Wil je meer informatie lezen over dit project? Kijk dan op onze website! Natuurlijk kun je ook altijd een afspraak inplannen voor een persoonlijk gesprek.

Villa Oud Suyd l Leek

Deze duurzame villa met de prachtige naam 'Villa Oud Suyd' is beschikbaar voor € 1.890.000,- v.o.n. De villa kent een gunstige zuidwestelijke oriëntatie en bestaat uit royale ruimtes met veel natuurlijk licht. De villa telt maar liefst 5 slaapkamers, waaronder een slaapkamer op de begane grond, 3 luxe badkamers en een veelzijdige ruimte dat voor diverse doeleinden kan worden gebruikt.

Deze adembenemende woning biedt een wereld van mogelijkheden. Een gastenverblijf, een luxueus thuiskantoor of praktijkruimte, een inspirerende fitnessruimte, of zelfs een exclusieve bed and breakfast behoren tot de opties. Lees vooral even verder op de woningwebsite van deze nieuwbouwparel. Voor een persoonlijk adviesgesprek is Nico Nijenhuis beschikbaar bij ons op kantoor, online, op de locatie in Leek of bij jou thuis.

Wij gaan met plezier het gesprek met je aan over:

 • Nieuwbouwprojecten die nog in voorbereiding zijn
 • Alles wat te maken heeft met het kopen van een nieuwbouwhuis
 • De financieringsmogelijkheden als je een nieuwbouwwoning wilt gaan kopen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Terug naar overzicht