Nieuwbouwnieuws!

Gaat in 2024 ook jouw woonwens in vervulling? Lees meer in dit artikel over onze nieuwbouwprojecten en laat je verrassen!

NIEUW PROJECT: ZekerZuid | Groningen - Zuid
In de groene omgeving van het toekomstige Zuiderplantsoen langs het Helperdiep, komt een nieuw appartementen complex met 24 luxe en royale appartementen.
‘ZekerZuid, Parkachtig wonen aan de Van Schendelstraat’ is een prachtig, statig appartementencomplex die qua ontwerp een mix is van het wellicht bekende project Kempkensberg en Zin in Zuid.

De appartementen variëren in grootte van ongeveer 88m² tot 100m² met terras of royaal balkon en eigen parkeerplaats in de kelder. Verwachte start verkoop: voorjaar 2024. Meld je hier aan en we houden je op de hoogte.

NIEUW PROJECT: ‘Hilmaarweg’ | Stedum
Op slechts 20 trein- en autominuten van de stad Groningen, ligt het wierdedorp Stedum. Hier vindt je de rust en ruimte. Aan de Hilmaarweg in Stedum worden 4 halfvrijstaande en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd in twee verschillende stijlen.

Gelegen op royale kavels van 230-275 m² en optioneel met garage. Een unieke kans voor een brede doelgroep die op zoek is naar een betaalbare nieuwbouwhuis. Verwachte start verkoop: voorjaar 2024. Meld je hier aan en we houden je op de hoogte.

Deze maand IN VERKOOP: ‘Mussengang’ | Binnenstad Groningen
Later deze maand start de verkoop van deze 3 unieke stadsvilla's in de binnenstad van Groningen.

De luxe en duurzame woningen aan de Mussengang zijn rustig en gunstig gelegen aan de rand van het historische stadshart van Groningen, aan de oostzijde van de Diepenring. Op loopafstand van zowel de Grote Markt, de Stadsschouwburg, het Groninger Forum en de gezellige binnenstad. De ideale uitvalsbasis voor stedelijke genieters.

Deze drie prachtige woningen vormen de beëindiging van een korte reeks panden aan de noordzijde van Mussengang. Het grenst aan de oostzijde aan een parkeerterrein en aan de noordzijde direct aan een schoolplein. Project Mussengang is ontworpen voor de manifestatie Wonen in Stadshart. Een ontwerp voor drie bijzondere stadsvilla’s waarin alles op eigen kavel is ondergebracht: parkeren, wonen, buitenruimte, groen.

BIJZONDERHEDEN:

extra hoge woonverdieping

 • prachtig lichtinval
 • zeer energiezuinig (BENG)
 • 3 slaapkamers

Mussengang is comfortabel wonen in de luwte, maar met alle stadse levendigheid om de hoek! De woningen zijn bovendien alle drie voorzien van een dakterras.

Prijzen vanaf € 635.000,- v.o.n.

Meld je HIER aan als belangstellende en ontvang als eerste de volledige verkoopdocumentatie.

BINNENKORT IN VERKOOP ‘NoorderHorizon’ | Zuidhorn
De ontwikkeling van NoorderHorizon is in volle gang. Een groene, nieuwe wijk aan de rand van Zuidhorn die zich moeiteloos vormt in het ruige Groningse polderlandschap. Nieuwbouwwoningen met karakter, in een groene omgeving met rust en ruimte, en veel natuur om je heen. NoorderHorizon wordt voor iedereen. Om die reden komt hier een gevarieerd programma dat geschikt is voor iedereen: gezinnen, één- of tweeverdieners, jong en oud.

De eerste fase van NoorderHorion zal bestaan uit de volgende woningtypen:

 • 13 rijwoningen
 • 4 levensloopbestendige woningen
 • 8 tweekappers
 • 14 vrije kavels

Alle woningen in NoorderHorizon zijn gasloze, perfect geïsoleerde woningen met warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn energieneutraal, dit betekent lage energielasten. Goed voor het milieu én de portemonnee. De woning koop je inclusief complete keuken en sanitair. Zie jij jezelf hier wonen? De verkoop gaat binnenkort starten. Wil je op de hoogte gehouden worden van NoorderHorizon? Meld je dan aan via de projectwebsite.
 

Buurtschap Coulissen | wonen in een gezamenlijk, natuurlijk landschap
Groen in je omgeving zorgt voor meer woongeluk! Het heeft bewezen positieve effecten op je gezondheid én biedt verkoeling tijdens de steeds hetere zomers. Toch zijn er nog maar weinig nieuwbouwontwikkelingen zo groen als Buurtschap Coulissen, vertelt de betrokken landschapsarchitect Bart van Dijk. Eigenlijk is dat best gek, want de natuur heeft zoveel positieve effecten. Wist je dat groen vanuit je woonkamer zien al een positief effect op je gezondheid heeft? Wat studies vooral aantonen, is dat een groene omgeving stress vermindert en herstel van aandachtsmoeheid versterkt. Er zijn aanwijzingen dat met name een parkachtige omgeving een stress-verminderende werking heeft. En laat dat nou precies zijn hoe je in Buurtschap Coulissen kunt wonen. In een buurt met landschappelijk karakter, waar de natuur bij je voordeur begint en je je buren ontmoet in de grote gemeenschappelijke tuin in het hart van de buurt. 

Nog rijwoningen beschikbaar
Meer dan de helft van de woningen van Buurtschap Coulissen zijn verkocht. Een aantal van de - onlangs aan het plan toegevoegde - rijwoningen is nog wel beschikbaar. De rijwoningen zijn echte 'doorzonwoningen', wat betekent dat je aan beide kanten ramen tot grond hebt, welke de woning lekker licht maken. In de basisplattegrond zitten de slaap- en badkamer beneden, wat de woning levensloopgeschikt maakt. Maar, je kunt de indeling aanpassen naar jouw wensen en dus kun je ook kiezen voor wonen en leven beneden en de slaapkamers en badkamer boven.

🏡Hoekwoning 📐120 m2 ✨4 slaapkamers mogelijk 💶 vanaf € 465.000,- v.o.n.

🏡Rijwoning 📐103 m2 ✨Tot 3 slaapkamers mogelijk 💶 vanaf € 359.500,- v.o.n.

Wil je meer informatie lezen over dit project? Kijk dan op onze website! Natuurlijk kun je ook altijd een afspraak inplannen voor een persoonlijk gesprek.

 

Zin in Zuid | De laatste 3 woningen
De woningen in project ‘Zin in Zuid’ worden binnenkort opgeleverd. Zit jouw ideale woning of appartement er mogelijk nog tussen? En er zijn nog 3 bouwnummers beschikbaar:

 • studio bouwnummer 53
 • twee Loftappartementen met bouwnummers 29 en 31.

Prijzen vanaf € 294.500,- v.o.n.
In het project Zin in Zuid combineren we prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen met de luxe en het comfort van nieuwe duurzame en energiezuinige appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen.

Neem contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden en de Kijkmomenten.
 

Huys de Haar | Haren
In het centrum van Haren, op de locatie van garage De Groot, aan de Rijksstraatweg komen 21 hoogwaardige appartementen met een parkeergarage onder maaiveld en rondom het gebouw een prachtige tuin. De appartementen, enerzijds gelegen aan de Rijksstraatweg, anderzijds aan het hof, zijn luxe en variëren in grote tot ca 180m² en zijn voorzien van ruime balkons/dakterrassen.

Er is afgelopen maanden hard gewerkt aan aanpassingen van het ontwerp, de nieuwe plattegronden én de nieuwe impressies. Deze maand versturen we een project nieuwsbrief met een update en gaan graag alvast met je om tafel om je bij te praten.

Meld je hier aan en we houden je op de hoogte.

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkelingen
Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten met woningen, bungalows en appartementen in Meerstad, Stadshavens, De Suikerzijde, Grunobuurt en Stationsgebied, De Held III, Haren, Zuidhorn en nog veel meer.
Je kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dien je een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouwwebsite. Wij houden je op die manier op de hoogte. Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

Wij kunnen je ook informeren over:

 • Diverse projecten die nog in voorbereiding zijn
 • Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw
 • De financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw

Terug naar overzicht