Nieuwbouw lentekriebels

De lente is begonnen en met de eerste zonnestralen krijgen we weer helemaal zin om van het buitenleven te genieten. Of dit nu in de tuin, dakterras of op het balkon is, we hebben uiteenlopend aanbod waar je heerlijk kunt genieten van 'buiten' en fantastisch kunt wonen. In of rondom onze stad Groningen. Lees je mee?

Vanaf vandaag IN VERKOOP: ‘Mussengang’
De verkoop van deze 3 unieke stadsvilla's in de binnenstad van Groningen is gestart.
Inschrijven kan tot woensdag 13 maart 13:00 uur.

De luxe en duurzame woningen aan de Mussengang zijn rustig en gunstig gelegen aan de rand van het historische stadshart van Groningen, aan de oostzijde van de Diepenring. Op loopafstand van zowel de Grote Markt, de Stadsschouwburg, het Groninger Forum en de gezellige binnenstad. De ideale uitvalsbasis voor stedelijke genieters.

Deze drie prachtige woningen vormen de beëindiging van een korte reeks panden aan de noordzijde van Mussengang. Het grenst aan de oostzijde aan een parkeerterrein en aan de noordzijde direct aan een schoolplein. Project Mussengang is ontworpen voor de manifestatie Wonen in Stadshart. Een ontwerp voor drie bijzondere stadsvilla’s waarin alles op eigen kavel is ondergebracht: parkeren, wonen, buitenruimte en groen.

BIJZONDERHEDEN:
- extra hoge woonverdieping
- prachtige lichtinval
- zeer energiezuinig (volgens BENG)
- 3 slaapkamers
- inclusief dakterras van ongeveer 20 m² dat via een vaste trap te bereiken is
- patio van circa 7m²
- garage van 22 m²

Mussengang is comfortabel wonen in de luwte van het centrum van Groningen, maar met alle stadse levendigheid om de hoek!

Prijzen vanaf: € 635.000,- v.o.n. Klik hier voor de volledige verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier

NIEUW PROJECT: 'Zeker Zuid'
In de groene omgeving van het toekomstige Zuiderplantsoen, langs het Helperdiep komt een nieuw appartementen complex met 24 luxe en royale appartementen’.
Een prachtig statig appartementencomplex met appartementen die variëren in grote van circa 88m² tot 100m² met terras of royaal balkon en eigen parkeerplaats in de kelder.
Verwachte start verkoop: dit voorjaar! Meld je hier aan en we houden je op de hoogte.

NIEUW PROJECT: ‘Hilmaarweg’ | Stedum
Op slechts 20 trein- en autominuten van de stad Groningen, ligt het wierdedorp Stedum. Hier vind je de rust en ruimte. Aan de Hilmaarweg in Stedum ontwikkelt Vitavert 4 half-vrijstaande woningen en 2 vrijstaande woningen, uitgevoerd in verschillende stijlen. Gelegen op royale kavels van 230 t/m 275 m² optioneel met garage. Een unieke kans voor een brede doelgroep die op zoek is naar betaalbare nieuwbouw woningen.

Verwachte start verkoop: voorjaar 2024. Meld je hier aan en we houden je op de hoogte.

Zin in Zuid | De laatste 3 woningen
De laatste nog beschikbare woningen in project ‘Zin in Zuid’ worden deze week opgeleverd.

In het project “Zin in Zuid’ combineren we prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen met de luxe en het comfort van nieuwe duurzame en energiezuinige appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen.

De 3 woningen zijn te bezichtigen en te bewonderen tijdens het Open Huis op:

Dag: woensdag 20 maart
Tijd: tussen 13:00 en 16:00 uur

Prijzen vanaf € 294.500,- v.o.n. Het is Open Huis, dus aanmelden is niet nodig, maar wordt wel altijd op prijs gesteld.

Daarnaast zijn er nog een aantal Loftappartementen van Zin in Zuid die TE HUUR worden aangeboden. 

Deze impressie is van één van de laatste ‘Loftappartementen’. Het gaat om prachtige appartementen in een voormalig klaslokaal, met een oppervlakte van ongeveer 60m² met een hoog plafond en grote raampartijen.

Huys de Haar l Haren
In het centrum van Haren, op de locatie van garage De Groot, aan de Rijksstraatweg komen 21 hoogwaardige appartementen met een parkeergarage onder maaiveld en rondom het gebouw een prachtige tuin. De appartementen, enerzijds gelegen aan de Rijksstraatweg, anderzijds aan het hof, zijn luxe en variëren in grote tot ca 173m² en zijn voorzien van ruime balkons of (dak)terrassen.

Er is afgelopen maanden hard gewerkt aan aanpassingen van het ontwerp, de nieuwe plattegronden én de nieuwe impressies. Hierbij alvast een tussentijdse update en ‘Sneak preview’ van het ontwerp. We gaan graag met je om tafel om je bij te praten en de mogelijkheden te bespreken.

Meld je hier aan en we houden je op de hoogte.

Bijna uitverkocht: Parkhoven en Parkrand Estate
De verkoop van de projecten ‘Parkhoven’ en ‘Parkrand Estate’ gaat zeer voorspoedig.
Van beide projecten is de bouw gestart. Wil je binnenkort ook verhuizen naar een spectaculaire tweekapper (Parkhoven bnr. 32) of naar een licht en zonnig hoekappartement of penthouse van maar liefst 275 m² (Parkrand Estate bnr. 1.8 en 4.1)? 

Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkeling
Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten met woningen, bungalows en appartementen in Meerstad, Stadshavens, De Suikerzijde, Grunobuurt en het Stationsgebied, De Held III, Haren en Zuidhorn. Wil je hier meer over weten? Plan dan een afspraak met ons in en we vertellen je er alles over tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of online. We kunnen je dan ook informeren over:
- Alle actuele nieuwbouwprojecten;
- Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw;
- De financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw.

Graag tot ziens!

Terug naar overzicht