Volop Nieuwbouw

Een zeer succesvolle start verkoop van Noorderhorizon, laatste nieuwbouwkansjes en nieuwe projecten die binnenkort in verkoop gaan: het zijn zomaar een paar high lights waarmee ons team Nieuwbouw druk doende is. Via deze nieuwsbrief geven we ook een update over gebiedsontwikkelingen De Held III en De Suikerzijde. 

Zin in Zuid l De laatste 3 woningen

De laatste nog beschikbare woningen in project ‘Zin in Zuid’ zijn kortgeleden opgeleverd. Wacht niet langer en maak een afspraak voor de bezichtiging. Wie weet kun je komende maand dan al genieten van je nieuwe Loftappartement of studio!

In het project “Zin in Zuid’ combineren we prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen met de luxe en het comfort van nieuwe duurzame en energiezuinige appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen.

Prijzen vanaf € 294.500,- v.o.n.

Parkhoven & Parkrand Estate l Meerstad
De verkoop van de projecten ‘Parkhoven’ en ‘Parkrand Estate’ verloopt zeer voorspoedig en beide projecten zijn ook in aanbouw. Wil je binnenkort ook verhuizen naar een spectaculaire tweekapper (Parkhoven bouwnummer 32) of naar een licht en zonnig hoekappartement (bouwnummer 1.8)? Een van de penthouses van Parkrand Estate, met een woonoppervlak van maar liefst 275 m²(!), is op dit moment nog niet verkocht (bouwnummer 4.1).

Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.

NoorderHorizon | Zuidhorn, nu in verkoop
Aan de rand van het charmante dorp Zuidhorn verrijst NoorderHorizon. Een groene waterrijke wijk die zich moeiteloos vormt in het ruige Groningse polderlandschap. Hier heb je alle rust en ruimte om iedere dag opnieuw de wereld te ontdekken. In dit prachtige Groningse polderlandschap ontwikkelt en bouwt Dura Vermeer de komende jaren aan deze nieuwe, groene en duurzame wijk.

De verkoop van de eerste 27 woningen is op woendag 27 maart van start gegaan en inschrijven op de bouwnummers van je voorkeur kan tot 12 april 12:00 uur!

Deze eerste fase telt 13 royale rijwoningen, 10 moderne twee-onder-een-kappers en 4 levensloopbestendige twee-onder-een-kappers.
Alle koopwoningen in NoorderHorizon zijn gasloze, perfect geïsoleerde woningen met warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn energieneutraal, dit betekent lage energielasten. Dat is goed voor het milieu én de portemonnee! De woning koop je inclusief complete keuken en sanitair. Zie jij jezelf hier al wonen?
Meld je dan aan via de projectwebsite.

Buurtschap Coulissen l Zaterdag 6 april: Open middag
Op zaterdag 6 april maak je op laagdrempelige wijze kennis met Buurtschap Coulissen, op de plek waar het buurtschap gebouwd gaat worden. Aan de rand van de wijk Oostindie in Leek kun je komen sfeerproeven, de ruime kavels ervaren en materialen bekijken. Ook ontmoet je daar wellicht je toekomstige buren! Je kunt vragen stellen aan de architect en praten over jouw woonwensen. Kortom: je ontdekt die middag of Buurtschap Coulissen bij je woonwensen past. Het gaat om de laatste kavels!

Wanneer: Zaterdag 6 april 2024
Tijdstip: Tussen 14:00 en 16:00 uur
Locatie: Halverwege de zandwinning Oostindie/ Leek zuid

Zeker Zuid l Binnenkort in verkoop in Helpman
In de groene omgeving van het toekomstige Zuiderplantsoen, langs het Helperdiep komt een hagel nieuw appartementen complex met 24 luxe en royale appartementen’. Het wordt een prachtig eigentijds appartementencomplex met ruime appartementen en voorzien van terras of royaal balkon plus een eigen parkeerplaats in de kelder van het woongebouw.

Verwachte start verkoop: dit voorjaar!
Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je hier aan en we houden je met plezier op de hoogte.

Huys de Haar l Binnenkort in verkoop in Haren
In het centrum van Haren, aan de Rijksstraatweg, komen 21 hoogwaardige appartementen met een parkeergarage onder maaiveld en rondom het gebouw een prachtige tuin. De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt, zijn voorzien van ruime balkons of (dak)terrassen en variëren in grote tot circa 173m²

Er is afgelopen maanden hard gewerkt aan aanpassingen van het ontwerp, de nieuwe plattegronden én de nieuwe impressies. Hierbij alvast een tussentijdse update en ‘Sneak preview’ van het ontwerp.

Meld je hier aan en we houden je op de hoogte. 

Hilmaarweg | Stedum
Op slechts 20 trein- of autominuten van de stad Groningen, ligt het wierdedorp Stedum. Hier vind je de rust en ruimte. Aan de Hilmaarweg in Stedum ontwikkelt Vitavert 4 half-vrijstaande woningen en 2 vrijstaande woningen, uitgevoerd in verschillende stijlen. Gelegen op royale kavels van 230 t/m 275 m² optioneel met garage. Een unieke kans voor een brede doelgroep die op zoek is naar betaalbare nieuwbouw woningen.

Verwachte start verkoop: voorjaar 2024! Meld je aan via onze nieuwbouwwebsite en we houden je op de hoogte.

Gebiedsontwikkeling De Held III l Update

Het ontwikkelgebied De Held III omvat een nieuw woongebied aan de noordwestelijke rand van de stad Groningen. De oppervlakte van dit gebied is ongeveer zo groot als De Held I en Gravenburg samen. En ligt precies tussen deze 2 bestaande wijken (De Held I en Gravenburg). Het biedt ruimte in de toekomst aan ongeveer 1600 tot 1900 woningen. De nadruk hierbij ligt op de bouw van een gevarieerd en divers aanbod aan woningen. Op onze nieuwbouwwebsite geven we een update over deze gebiedsontwikkeling. 

Gebiedsontwikkeling De Suikerzijde l Update
Begin maart 2024 gaf Minister Hugo de Jonge samen met wethouder Rik Niejenhuis het startsein voor de bouw van het nieuwe stadsdeel De Suikerzijde. Dat deden ze door symbolisch de deur van de eerste woning te openen. De bouw begint met het grondwerk voor de eerste 730 woningen, bijbehorende voorzieningen, straten en pleinen. Lees meer over De Suikerzijde via onze nieuwbouwsite. Meld je je aan als belangstellende, dan houden we je op de hoogte als er nieuws te berichten is. 

Wij kunnen je ook informeren over:
- Diverse andere nieuwbouwprojecten, lopend of die nog in voorbereiding zijn;
- Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw;
- De financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw.

Terug naar overzicht