Nieuwsoverzicht Nieuwbouw

In deze blog lees je weer het laatste nieuws op het gebied van nieuwbouw in en rondom Groningen. Met daarin deze keer informatie over de start verkoop van twee nieuwe projecten: ‘Zeker Zuid’ in Helpman en het project ‘Huys de Haar’ in Haren. Daarnaast belichten we enkele woningen die binnen actuele projecten nog beschikbaar zijn. Deze ‘laatste nieuwbouw kansen’ zijn projecten die al in aanbouw zijn, of zelfs al op korte termijn worden opgeleverd. Tot slot bieden we een aantal nieuwbouwhuizen aan die binnenkort worden opgeleverd en bijna klaar zijn om te gaan bewonen!

START VERKOPEN

Zeker Zuid | Helpman| Binnenkort in verkoop
In de groene omgeving van het toekomstige Zuiderplantsoen, langs het Helperdiep komt een hagel nieuw appartementen complex met maar liefst 24 moderne appartementen.

Op 30 mei a.s. zal de verkoop starten van het project Zeker Zuid in Helpman.

Tussen 16.00 en 19.00 uur ben je als belangstellende van harte welkom bij ons op kantoor aan de Griffeweg 81.

Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan nu hier aan. Je wordt dan als eerste op de hoogte gehouden over de voortgang van dit project. Via de interactieve kaart vind je snel jouw ideale appartement. 

Huys de Haar | Haren | Start verkoopdatum bekend
Op woensdag 19 juni a.s. is het zover en zal de verkoop starten van de 21 hoogwaardige appartementen in het project ‘Huys de Haar’ in het centrum van Haren, aan de Rijksstraatweg. Huys de Haar biedt 21 appartementen waarvan er bijna geen één gelijk is, maar wel veelal met 2 of 3 slaapkamers, ruime balkons of (dak)terrassen, eigen parkeerplaats(en) en fietsenberging in de parkeerkelder. De appartementen variëren in grootte van 82m² tot circa 173m².

Er is afgelopen maanden hard gewerkt aan aanpassingen van het ontwerp, de nieuwe plattegronden én de nieuwe impressies. Hierbij alvast een tussentijdse update en ‘Sneak preview’ van het ontwerp. De komende weken zullen we regelmatig een project specifieke nieuwsbrief versturen met daarin up dates en nieuwe informatie.  Meld je hier aan en we houden je op de hoogte. 

-------------------------------------------------------------------------

LAATSTE KANSEN
We hebben een aantal nieuwbouwprojecten waar de bouw al van begonnen is en er nog enkele bouwnummers beschikbaar zijn.
Hier is de bouw al van gestart en kun je dus nog sneller genieten van jouw ideale nieuwbouw woning. Deze ‘laatste kansen’ in het huidige nieuwbouw aanbod zijn:

  • Zin in Zuid | De laatste 2 woningen

    De laatste nog beschikbare woningen in project ‘Zin in Zuid’ zijn net opgeleverd. Deze laatste 2 appartementen zijn beide op de begane grond gelegen, hebben een oppervlakte van ca. 60 m².

In het project “Zin in Zuid’ combineren we prachtige industriële ruimtes en fraaie raampartijen met de luxe en het comfort van nieuwe duurzame en energiezuinige appartementen. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en nieuw en oud perfect samen komen.

Wacht niet langer en maak een afspraak voor een bezichtiging. Wie weet kun je komende maand dan al genieten van je nieuwe appartement.

Prijzen vanaf € 294.500,- v.o.n.

Nog één unieke stadsvilla beschikbaar aan de Mussengang. De luxe en duurzame woning aan de Mussengang is rustig en gunstig gelegen aan de rand van het historische stadshart van Groningen, aan de oostzijde van de Diepenring. Op loopafstand van zowel de Grote Markt, de Stadsschouwburg, het Groninger Forum en de gezellige binnenstad.

Project Mussengang is ontworpen voor de manifestatie Wonen in Stadshart. Een ontwerp voor drie bijzondere stadsvilla’s waarin alles op eigen kavel is ondergebracht: parkeren, wonen, buitenruimte, groen.

Wil jij ook graag comfortabel wonen in de luwte, maar met alle stadse levendigheid om hoek? Neem dan snel contact op, wij vertellen je graag meer over de laatst beschikbare stadsvilla aan de Mussengang.

Je kan natuurlijk ook altijd en kijkje nemen op onze website. Prijs € 635.000,- v.o.n.

Stel je eens voor: een penthouse dat uitkijkt over het betoverende Woldmeer in meerstad. Waar je ‘resideert’ in een oase van luxe, elegantie en comfort. Het kan in parkrand Estate, wij hebben namelijk nog één laatste penthouse van maar liefst 275 m² beschikbaar.

Net buiten het rumoer en de drukte van de stad word er al gebouwd aan het project Parkrand Estate.
Dit penthouse telt twee woonlagen, een heerlijk dakterras en door de vele raampartijen heb je veel licht en misschien wel het mooiste uitzicht van heel Meerstad.

Ben jij enthousiast geworden, neem dan snel contact met ons op!

Prijs € 1.099.500,- v.o.n.

-------------------------------------------------------------------------

VOORTGANG en UPDATE PROJECTEN

NoorderHorizon | Zuidhorn
Aan de rand van het charmante dorp Zuidhorn verrijst NoorderHorizon. Een groene waterrijke wijk die zich moeiteloos vormt in het ruige Groningse polderlandschap. Hier heb je alle rust en ruimte om iedere dag opnieuw de wereld te ontdekken. In dit prachtige Groningse polderlandschap ontwikkelt en bouwt Dura Vermeer de komende jaren aan deze nieuwe, groene en duurzame wijk.
Deze eerste fase telt 13 royale rijwoningen, 10 moderne twee-onder-een-kappers en 4 levensloopbestendige twee-onder-een-kappers.
Op dit moment is er nog één royale twee-onder-een-kapper en één levensloopbestendig woning beschikbaar. Wees er snel bij!
Alle koopwoningen in NoorderHorizon zijn gasloze, perfect geïsoleerde woningen met warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn energieneutraal, dit betekent lage energielasten. Goed voor het milieu én de portemonnee. De woning koop je inclusief complete keuken en sanitair.

noorderhorizonjpg.jpg

Zie jij je zelf hier al wonen? Wacht dan niet langer en neem contact op!
Prijzen vanaf 399.500,- v.o.n.

-------------------------------------------------------------------------

BIJNA KLAAR OM TE GAAN BEWONEN!

Tot slot bieden we nog een tweetal spiksplinternieuwe woningen aan die al bijna klaar zijn voor oplevering maar, wegens persoonlijke omstandigheden, weer te koop worden aangeboden.

Beethovenlaan 9E | Groningen
Een prachtig nieuwbouwproject ‘Prelude’ met 7 luxe stadsvilla’s. Op dit moment hebben wij hier weer één stadsvilla beschikbaar. De woning is nog in aanbouw en zal naar verwachting opgeleverd worden in oktober. De Stadsvila is gelegen in één van de meest geliefde wijken van Groningen Zuid.

De villa biedt alle comfort die bij de huidige tijd horen. Denk hierbij aan gasloos, perfect geïsoleerd, een warmtepomp en vloerverwarming. Maar wat deze villa aan ruimte heeft is pas echt luxe: 4 volledige woonlagen, 5 of 6 slaapkamers, een tuin met een berging en twee parkeerplaatsen in de binnentuin! Waar vind je dat tegenwoordig nog in de stad Groningen?

Ben jij geïnteresseerd of wil je meer weten over deze woning? Neem dan snel contact met ons op! Vraagprijs € 750.000,- k.k.

Wijnbergstraat 22 | Roden
Er is een prachtige, energieneutrale woning aan de Wijnbergstraat 22 in Roden te koop gekomen. Het gaat hierbij om een 2-onder-1-kapwoning van maar liefst 129 m² en een heerlijke tuin op het zuiden. De woning is gelegen in een rustige buurt en is momenteel nog in aanbouw. De verwachte oplevering is medio juni. Wees er snel bij, want dit is echt een uniek kans!

Roden biedt veel groen, ligt in een bosrijke omgeving met talloze wandel- en fietspaden en vele (sport)voorzieningen. Ook worden er jaarlijks vele (dorps)activiteiten georganiseerd. Dit alles maakt Roden tot een plezierige en zeer gewilde plaats om te wonen.

Vraagprijs € 469.000,- k.k.

-------------------------------------------------------------------------
DIVERSE PROJECTEN EN ONTWIKKELINGEN IN VOORBEREIDING
Er zijn diverse locaties in en rond de Stad Groningen waarvoor er ontwikkelplannen in de maak zijn. Denk hierbij aan De Zeilen in Meerstad, Stadshavens, Grunobuurt en het Stationsgebied, Europapark en nog veel meer.
Je kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dien je een woonaccount aan te maken op onze speciale nieuwbouwwebsite . Wij houden je vervolgens met plezier op de hoogte als er een update te geven is. Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook. Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de nieuwbouwontwikkelingen en jouw woonwensen door te nemen.

-------------------------------------------------------------------------
TOT SLOT

Wij kunnen je ook informeren over:
- Diverse projecten, lopend of die nog in voorbereiding zijn;
- Algemene informatie over het kopen van nieuwbouw;
- De financieringsmogelijkheden bij het kopen van nieuwbouw.

Terug naar overzicht