Nieuwbouw in de lift

De zomer staat voor de deur en we zitten boordevol met nieuwbouw nieuws! De afgelopen week hebben we een succesvolle start verkoop van het project ZekerZuid gehad. Er ook komen er verschillende nieuwbouw projecten aan die je niet wilt missen. We geven je ook een update over projecten die al in aanbouw zijn, of zelfs al op korte termijn worden opgeleverd, waaronder een luxe penthouse in het prachtige Meerstad.

Huys de Haar l Start verkoop: Save the Date!

  • Datum: Woensdag 19 juni
  • Tijd: 16:00 – 18:00 uur
  • Locatie: MWPO/ Het groot Handelshuis, Grote Markt 21, Groningen

Op woensdag 19 juni organiseren wij de start verkoop van het prachtige project Huys de Haar aan de Rijksstraatweg in Haren. Dit unieke project biedt een selectie van hoogwaardige woningen, perfect voor iedereen die op zoek is naar comfort, stijl en een groene omgeving. Wil je hierbij aanwezig zijn? Graag ontvangen we daarvoor je aanmelding in verband met de organisatie van dit event. Aanmelden kan tot 10 juni. 

Huys de Haar combineert modern wonen met een serene leefomgeving. 21 Appartementen waarvan ieder appartement uniek is. De appartementen variëren in grootte van 82m2 tot ca 170m2, drie verdiepingen hoog en in de ondergelegen stallingsgarage heb je een eigen parkeerplaats met een eigen berging. Kies jij liever voor en tuin aan de achterzijde of kijk je liever uit op de karakteristieke Rijksstraatweg? 

Huys de Haar belooft een prachtige plek te worden om thuis te komen.
Wil je meer informatie over het project Huys de Haar? Meld je dan aan als belangstellende en ontvang alle beschikbare projectinformatie via email.

ZekerZuid | Verkoop gestart l Inschrijven kan tot en met maandag 10 juni 
Wij kijken terug op een succesvolle start verkoop van project ZekerZuid aan de Van Schendelstraat in Groningen!

Donderdag 30 mei vond bij ons op het kantoor een succesvolle start verkoop van het project ZekerZuid plaats. Veel geïnteresseerden kwamen langs om meer te weten te komen over deze unieke woningen en er werd volop informatie gedeeld door ons team Nieuwbouw. Wij danken iedereen voor hun komst en enthousiasme over het project Zeker Zuid.

Wil jij nog kans maken op een van de appartementen in ZekerZuid? Inschrijven kan nog tot maandag 10 juni 23:59 uur.

NoorderHorizon FASE 2 l Vooraankondiging
Na het overweldigende succes van de verkoop van fase 1 van NoorderHorizon, die in maart 2024 van start ging, zijn we verheugd om aan te kondigen dat fase 2 binnenkort volgt. We verwachten dat de verkoop van fase 2 in de zomer van 2024 zal beginnen. Mocht je hierover al van gedachten willen wisselen met ons team Nieuwbouw, neem dan contact met ons op. 

Een groene waterrijke wijk die zich moeiteloos vormt in het ruige Groningse polderlandschap. Hier heb je alle rust en ruimte om iedere dag opnieuw de wereld te ontdekken. In dit prachtige Groningse polderlandschap ontwikkelt en bouwt Dura Vermeer de komende jaren aan deze nieuwe, groene en duurzame wijk. 

Alle koopwoningen in NoorderHorizon zijn gasloze, perfect geïsoleerde woningen met warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn energieneutraal, dit betekent lage energielasten. Goed voor het milieu én de portemonnee. De woning koop je inclusief complete keuken en sanitair.

Fase 2 biedt een selectie van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Deze woningen zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat ze voldoen aan de hoogste wooneisen.

URBN62 | Stads wonen aan het van Starkenborghkanaal l Vooraankondiging
Gelegen ten noorden van de Groninger binnenstad, aan de Antillenstraat, wordt de Poelmanlocatie herontwikkeld tot een prachtig complex met 62 moderne koopappartementen. De architectuur is geïnspireerd op de nabijgelegen Berlage Hof en biedt een mix van historische charme en modern comfort. De appartementen variëren in grootte en zijn ideaal voor zowel starters als doorstromers. Elk appartement beschikt over een ruime woonkamer, één of twee slaapkamers, en een eigen buitenruimte. Bovendien zijn er twee gezamenlijke fietsenbergingen en parkeermogelijkheden op eigen terrein.

De start verkoop is gepland voor na de zomer 2024. Blijf op de hoogte en mis deze unieke kans niet om jouw droomwoning in URBN62 te bemachtigen!

Parkrand Estate | Laatste penthouse (bnr. 4.1)
Van project Parkrand Estate is nog één woning beschikbaar, en wat voor één! Dit exclusieve penthouse van 275 m² biedt ultieme luxe en comfort. Met een adembenemend uitzicht over Park Meerstad, een royaal terras en hoogwaardige afwerkingen, is dit een unieke kans.

Dit droomhuis is voorzien van moderne, energiebesparende technologieën zoals vloerverwarming en een warmtepompsysteem. Mis deze kans niet om de trotse eigenaar te worden van dit spectaculaire penthouse! Ben jij nieuwschierig geworden? Neem dan snel contact met ons op!

Prijs € 1.099.500,- v.o.n.

Diverse nieuwbouw- en gebiedsontwikkelingen
Er zijn nog meer locaties in en rond onze Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan De Zeilen in Meerstad, Stadshavens, Grunobuurt en Stationsgebied, Europapark en nog veel meer.
Je kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Hiervoor dien je een woonaccount aan te maken op onze nieuwbouwwebsite. Wij houden je vervolgens op de hoogte. Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen en jouw wensen door te nemen.

Terug naar overzicht