Nieuwsupdate Nieuwbouw

De zomervakantie is in aantocht! Desondanks is er volop nieuws over onze nieuwbouwprojecten en is er veel om naar uit te kijken: Van het succesvolle ‘Huys de Haar’ tot de aanstaande start van de verkoop van ‘NoorderHorizon’ fase II in september. Lees verder voor meer informatie over beschikbare appartementen, nieuwe ontwikkelingen en belangrijke datums die je niet wilt missen, waaronder de start van project ‘URBN 62’ en het verkoop event van ‘De Suikerzijde’.

---------------------------------------------------

Huys de Haar | Succesvolle start verkoop en nog slechts enkele appartementen beschikbaar!

Op 19 juni hadden we een fantastische start verkoop bijeenkomst voor het project ‘Huys de Haar’ in het MWPO gebouw aan de Grote Markt. Het was een groot succes met een geweldige opkomst. De sfeer was uitstekend en er was veel interesse voor de hoogwaardige appartementen die ‘Huys de Haar’ te bieden heeft.

Dit unieke project aan de Rijksstraatweg combineert modern wonen met een serene leefomgeving. Met 21 unieke appartementen, variërend in grootte van 81m² tot circa 173m², biedt Huys de Haar voor ieder wat wils. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in de ondergelegen stallingsgarage. Je kunt kiezen voor een tuin aan de achterzijde of voor uitzicht op de karakteristieke Rijksstraatweg.

Hoewel de start verkoop een groot succes was, zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. En daarmee is er nog een kans om een prachtige woning te bemachtigen in Huys de Haar en te genieten van comfort, stijl en een groene omgeving. Wil je meer weten over het project en de beschikbare woningen? Neem dan contact op met onze nieuwbouwadviseurs of neem alvast een kijkje op onze website.

---------------------------------------------------

Zeker Zuid | Nog enkele appartementen vrij
Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in het appartementencomplex Zeker Zuid aan de Van Schendelstraat in Groningen Zuid! Een mooie plek om te wonen in een modern en duurzaam gebouw, gelegen in een bruisende omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.

Daarom, Zeker Zuid:

  • Energiezuinig, duurzaam en groen
  • Appartementen van 69m² tot 96m²
  • Toplocatie met alles in de buurt
  • Comfortabel en luxe wonen

Wil jij meer weten over het project Zeker Zuid? Klik dan door naar onze nieuwbouwsite en vind de woning die bij jou past. Of neem contact op met onze nieuwbouw adviseurs.

---------------------------------------------------

NoorderHorizon | Fase ll

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de verkoop van de tweede fase van NoorderHorizon in Zuidhorn in september van start gaat! Deze nieuwe fase brengt wederom een prachtig aanbod van duurzame en moderne woningen (tussen-, hoek en halfvrijstaande woningen), gelegen in een groen en waterrijk landschap aan de rand van het charmante dorp Zuidhorn.

Wat kun je verwachten?

  • Energiezuinige woningen: Alle huizen zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en vloerkoeling, A++++ label, lage energielasten en een duurzaam leven
  • Divers aanbod: Van royale rijwoningen tot moderne twee-onder-een-kapwoningen; NoorderHorizon biedt een woningtype voor iedereen
  • Groene omgeving: De wijk is ontworpen met veel aandacht voor groen en recreatie, perfect voor gezinnen en natuurliefhebbers
  • De woningen worden opgeleverd inclusief complete keuken en sanitair

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom NoorderHorizon Fase ll? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

---------------------------------------------------

URBN62 | Nieuw Project

Aan de noordkant van de Groninger binnenstad, aan de Antillenstraat, wordt de Poelmanlocatie getransformeerd tot een schitterend complex genaamd URBN62. Dit project biedt 62 moderne koopappartementen, waarbij de architectuur een harmonieuze mix is van de historische charme van de nabijgelegen Berlage Hof en hedendaags comfort.

De appartementen, variërend in grootte, zijn perfect voor zowel starters als doorstromers. Ieder appartement beschikt over een ruime woonkamer, één of twee slaapkamers én een eigen buitenruimte. Daarnaast zijn er twee gezamenlijke fietsenbergingen en parkeermogelijkheden op eigen terrein.

De verkoop staat gepland voor na de zomer. Wil jij op de hoogte gehouden worden over dit nieuwe project? Je kunt je alvast inschrijven voor de nieuwsbrief, zo brengen we jou als eerste op de hoogte, zodra er nog meer over URBN62 te vertellen is!

---------------------------------------------------

Suikerzijde | Save the date!

Save te Dates: Zaterdag 21 en zondag 22 september

Een gloednieuw project op een locatie die vrijwel elke Groninger wel kent: Suikerzijde: gelegen aan de westkant van onze stad! Op het terrein van de voormalige suikerfabriek verrijst een nieuwe wijk met op termijn circa 5000 woningen en diverse voorzieningen zoals scholen, parken en commerciële ruimtes. Deze wijk wordt duurzaam en groen ingericht met volop ruimte voor recreatie. De Suikerzijde zal een levendige mix van wonen, werken en ontspannen bieden. Op een steenworp afstand van het stadscentrum van Groningen.

Na de zomervakantie is het zover! De verkoop van de eerste woningen van De Suikerzijde gaat van start! Op zaterdag 21 september en 22 september kun je als eerste kennismaken met dit nieuwe, toekomstgerichte stadsdeel van Groningen. Zet deze datum alvast in je agenda!

Wil je op de hoogte blijven van dit nieuwbouwproject? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates.

---------------------------------------------------

Hilmaarweg Stedum | Binnenkort in verkoop

"Duurzaam en comfortabel wonen in historisch Stedum. Wonen in Stedum combineert het beste van twee werelden: de rust en ruimte van het Groninger Ommeland en de nabijheid van de stad Groningen."

Ontdek het unieke nieuwbouwproject in het historische Stedum, waar Vitavert zes moderne, energiezuinige en aardbevingsbestendige woningen realiseert. Deze ontwikkeling omvat vier twee-onder-één-kapwoningen aan de Hilmaarweg en twee vrijstaande woningen aan de Borglanden. De woningen zijn voorzien van duurzame materialen. Ze zijn geschikt voor kleine huishoudens, maar ook geschikt voor grotere gezinnen. Met behangklare wanden, luxe sanitair en voorbereidingen voor de keuken. Kortom, de woningen worden instapklaar opgeleverd en bieden daarnaast nog volop mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen.

Meld je aan en ontvang de uitnodiging voor de start verkoop!

---------------------------------------------------

Andere nieuwbouw- en gebiedsontwikkelingen

Er zijn nog veel meer locaties in en rond de stad waar verschillende ontwikkelplannen lopende zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Stadshavens, Europapark, De Zeilen in Meerstad, nieuwbouw in Westerkwartier en nog veel meer.

Je kunt de voortgang van deze ontwikkelingen eenvoudig online volgen. Maak hiervoor een woonaccount aan op onze speciale nieuwbouwwebsite (Link toevoegen) Zo blijf je altijd op de hoogte.

Heb je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Plan een afspraak in met onze nieuwbouwadviseurs om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen in en rondom onze stad door te nemen.

Terug naar overzicht