Vooraankondiging en overig nieuwbouwnieuws

In deze blog weer een actuele stand van zaken over onze actuele projecten en ontwikkelingen die er aan staan te komen.

Villa Oud Suyd

Vooraankondiging! Binnenkort start de verkoop van een exclusieve villa aan de Oude Zuiderweg in Leek, met een woonoppervlakte van maar liefst 394 vierkante meter. Dit mooie werk van befaamd designer Piet Boon is gesitueerd op een royaal perceel van ruim 4000 vierkante meter en ligt aan de rand van het charmante dorp Leek. Laat je verrassen door de ongekende grandeur van deze duurzame villa. Het heeft een gunstige zuidwestelijke oriëntatie en bestaat uit royale ruimtes met veel natuurlijk licht. De villa telt maar liefst 5 slaapkamers, waaronder een slaapkamer op de begane grond, 3 luxe badkamers en een veelzijdige ruimte dat voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. Een uitgebreide eerste indruk is te krijgen via de website van Villa Oud Suyd.

Deze adembenemend fraaie woning biedt een wereld aan mogelijkheden. Een gastenverblijf, een luxueus thuiskantoor of praktijkruimte, een inspirerende fitnessruimte of zelfs een exclusieve bed and breakfast behoren tot de mogelijkheden.

Wil je de start verkoop niet missen? Schrijf je in, dan houden wij je hierover op de hoogte. 

Parkhoven

Wil je de zekerheid dat de bouw van je nieuwe woning op korte termijn start? Kies dan voor een van de woningen in project Parkhoven! De bouw van de woningtypes Taurus, Rode Geus, Witrik en Piemontese start op korte termijn én nog mooier: een (klein) aantal is nog beschikbaar! Ben je op zoek naar een fijn huis dichtbij het strand in Meerstad? Parkhoven biedt nog diverse mogelijkheden en is mogelijk de ideale plek voor jou!

Klik hier voor meer informatie of maak gelijk een afspraak met onze nieuwbouwspecialisten.

Parkrand Estate

De verkoop van de 29 royale appartementen van project Parkrand Estate verloopt zeer voorspoedig. Het grootste deel van de appartementen is inmiddels al verkocht maar er zijn ook nog een paar prachtige appartementen beschikbaar.

UITGELICHT: Parkrand Estate bouwnummer 0.6

Dit aantrekkelijke hoek-appartement heeft een woonoppervlakte van 113 m², beschikt over 3 slaapkamers en een zeer royaal terras van maar liefst 62 m².
Estate 0.6 heeft een prijs van € 495.000,- v.o.n. en is nog beschikbaar! Meer informatie over deze woning en de andere nog beschikbare appartementen plus alle verkoopdocumentatie, vind je op de projectwebsite Voor al je vragen kun je bij ons team nieuwbouw terecht. Neem contact met ons voor een vrijblijvend nieuwbouwgesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Parkrand BLVD

Naast de appartementen in Estate zijn van de woningen inmiddels ook al voor een flink deel verkocht. Droom je ook van een royale woning voor het hele gezin met Park Meerstad als je voortuin? Klik dan meteen even verder. Dit nieuwbouwproject is zeer fraai gelegen aan de rand van Park Meerstad en het Woldmeer. De 18 eengezinswoningen van Parkrand BLVD bieden ook van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee parkeerplekken op eigen terrein. De eengezinswoningen zijn beschikbaar vanaf €450.000 v.o.n.

Alle verkoopdocumentatie en de woonconfigurator staat op de projectwebsite. Neem contact met ons op voor al je vragen. We helpen je graag verder.

Buurtschap Coulissen

Buurtschap Coulissen bestaat uit 16 vrijstaande en half vrijstaande huizen èn nu ook: rij-woningen. Aan de rand van de wijk Oostindie in Leek woon je in een parkachtige omgeving met een landschappelijk karakter. Nabuurschap en saamhorigheid zijn belangrijke waarden, met behoud van en respect voor elkaars privacy. Als toekomstig bewoner koop je meer dan een huis. Je bent ook mede-eigenaar van het Buurtschapshuis en het gezamenlijke buitenterrein. Een moestuin, pluktuin of speeltoestellen voor de kinderen? Hoe het terrein er precies uit gaat zien, bepaal je als toekomstige bewoners samen.

NIEUW: Aan het plan zijn vijf rijwoningen toegevoegd: drie tussenwoningen en twee hoekwoningen met prijzen vanaf circa € 349.000,- v.o.n.

De pluspunten van de woningen van Buurtschap Coulissen:

  • Door de vorm en het materiaalgebruik lijkt de bouwstijl op een schuurwoning
  • Plek voor maar liefst 2 parkeerplaatsen bij huis
  • Duurzaam gebouwd
  • Woning is aanpasbaar naar jouw woonwensen

Wil je meer informatie lezen over dit project? Kijk dan op onze website! Natuurlijk kun je ook altijd een afspraak inplannen voor een persoonlijk gesprek.

Zin in Zuid

Aan de Van Schendelstraat in Groningen Zuid krijgt het project ‘Zin in Zuid steeds meer vorm. De transformatie van een oude, technische school in een nieuw, duurzaam en energiezuinig appartementengebouw is nog gaande. Old school, New Living waarbij prachtige industriële ruimtes, hoge plafonds en fraaie raampartijen worden gecombineerd met het comfort van nieuwbouw. Een uniek project waar stads wonen in een parkachtige omgeving en oud en nieuw prachtig samen komt. En er zijn nog maar een paar bouwnummers beschikbaar! Heb je voorkeur voor één van de Loftappartementen met een oppervlakte van circa 60m², de laatst beschikbare studio of ga je voor de laatste maisonnette met twee woonlagen en een oppervlakte van ca. 100m²? We vertellen je er graag meer over.

Neem dan z.s.m. contact met ons op om de beschikbaarheid en de mogelijkheden te bespreken. De oplevering van de penthouses en appartementen wordt in het eerste kwartaal van 2024 verwacht. Prijzen vanaf: € 294.500,- v.o.n.

Huys de Haar

In het centrum van Haren, op de locatie van garage De Groot, aan de Rijksstraatweg 115, worden circa 20 hoogwaardige appartementen ontwikkeld, met een parkeergarage onder het maaiveld en rondom het gebouw een prachtige tuin. De appartementen variëren in oppervlakte tot ca 180 m².

De verkoop start naar verwachting eind dit jaar. Meld je hier aan als belangstellende en we houden je op de hoogte.

Toekomstige ontwikkelingen
Er zijn meerdere locaties in en rond de Stad waar verschillende ontwikkelplannen zijn. Denk hierbij aan nieuwe projecten met woningen, bungalows en appartementen in Meerstad, Stadshavens, De Suikerzijde, Grunobuurt en Stationsgebied, De Held III, Haren, Zuidhorn en nog veel meer.
Je kunt de verschillende ontwikkelingen (online) volgen. Wil je liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek de ontwikkelingen door te nemen.

Terug naar overzicht